Атанас Славов: Прави се всичко възможно Гешев да бъде съхранен, защото има недовършена работа

0
Главният прокурор "пази политическите съдби на доста хора"
Главният прокурор "пази политическите съдби на доста хора" Снимка: Евроком

Главният прокурор "пази политическите съдби на доста хора"

"Всички тези координирани действия между мнозинството във Висшия съдебен съвет ни навежда на мисълта, че се прави всичко възможно Гешев да бъде съхранен, защото има недовършена работа. Каква е тази работа само може да гадаем." Това заяви депутатът от "Демократична България" Атанас Славов пред телевизия "Евроком".

Според него главният прокурор Иван Гешев "пази политическите съдби на доста хора".

Атанас Славов поздрави министъра на правосъдието Надежда Йорданова за внесеното искане за освобождаването главния прокурор.

Той е на мнение, че се правят "процедурни хватки, които нямат законово основание", а целта е бавене на исканото от Надежда Йорданова освобождаване на Иван Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари