Бик нападна жена на плаж в Мексико

0
Туристката е наръгана няколко пъти
Туристката е наръгана няколко пъти

Не е ясно какво е състоянието ѝ

Туристка беше нападната от бик на популярен плаж в Мексико и бе наръгана няколко пъти.

Минувачи предупреждават жената да се махне от пътя на рогатото животно, малко преди нападението.

Инцидентът е станал в събота на плажа Ла Фортуна в Лос Кабос, Долна Калифорния, информира bTV.

На кадрите, публикувани в социалните медии от местна радиостанция, се вижда как туристката се опитва да събере вещите си, към които бикът явно е проявил интерес.

Госпожо, вие наистина си играете с него в момента. Моля, не правете това! Моля ви!“ казва мъж на английски, докато жената се опитва да вземе чантите си от бика.

По дяволите, идиот!“ — вика друг мъж, докато жената стои безпомощна само на няколко крачки от бика, който продължава да оглежда вещите ѝ на плажа.

В крайна сметка други туристи успяват да отклонят вниманието на животното и да го накарат да остави жената. Не е ясно какво е състоянието ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари