Защо ИТН не изтеглят и областния си управител от Русе?

6
Може би вече е дошло времето ИТН да си приберат "отрочето"
Може би вече е дошло времето ИТН да си приберат "отрочето"

Ще се радваме ако партията на Слави Трифонов бъде последователна в своите действия, защото освен министри има и областни управители за изтегляне

Адвокат от "Русенската долина на химията" се настани удобно в директорския стол на Областната управа на Русе благодарение на "Има Такъв Народ".

Припомняме, че две отворени писма – за и против, разделиха гражданите по въпроса дали директорът на РИОСВ - Русе Анатоли Станев има качествата да бъде новият областен управител на крайдунавския град.

От ИТНРусе излязоха с позиция за категоричната си подкрепа на тази номинация, а депутати от ПП - Русе заявиха, че не могат да коментират кандидатурата, тъй като предложението не е тяхно, а на ИТН

В крайна сметка, независимо от общественото брожение сред русенци, Станев седна на директорския стол на Областната управа на Русе.

Може би вече е дошло времето ИТН да си приберат "отрочето".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    до 8
    Ние сме толкова големи, колкото големи политици си избираме. Ние избираме плужеци. Та, не е въпросът колко е голям един народ, а колко е пораснал . :(
  • 2
    8
    До 3
    Татяна Дончева го обясни на народен език така: Ние сме малък заек, на когото всеки му бие шамари зад врата, като единия го пита що си с шапка, а другия го пита що е без шапка.
  • -12
    7
    до 3
    Ама и твоята логика е една робска. Викаш тези не стават, ама защо да ги сменяме? Свикнали сме им. Не ти ли е ясно, че и ГЕРБ да се върнат, пак ще е в пъти по-добре? Не съм гербаджия между другото.
  • 11
    6
    ivan ivanov
    Този тотално не си мръдна Гъзът за нищо! Има над 15 проектопредложения към областна комисия за нови цехове заводи и други бизнес идеи за градът , подадени към предишният областен управител. Тоя даже на покани хората на разговори! Платен Търтей!
  • -13
    5
    Малкият Мук от Русе
    Станев заслужава уважение заради мъжкото си поведение спрямо самозабравилите се служители на администрацията Симеон Иванов и Надежда Шанова, както и разграничаване от бизнес поведението и "малките подвизи" на Българинов
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари