Анатоли Станев е кандидатът за кмет на ИТН в Русе

11
Вижте какви са приоритетите му за развитието на града
Вижте какви са приоритетите му за развитието на града

Вижте какви са приоритетите му за развитието на града

Кандидатът на „Има такъв народ“ (ИТН) за кмет на Русе е Анатоли Станев.

Това съобщи във видеоизявление във Фейсбук лидерът на партията Слави Трифонов. Той представи кандидатите за кметове на партията за някои от големите градове. Партията има общо над 150 кандидати, каза още лидерът ѝ.

Припомняме ви, че Анатоли Станев бе областен управител в Русе. Той е юрист и адвокат. Бил е член на Софийската адвокатска колегия. Станев беше и директор на Регионалната инспекция по околна среда и водите в Русе преди да заеме поста на областен управител.

Ето какво сподели той днес във видеоизявлението си:

"Русенци сме предприемчиви хора. Не обичаме много да говорим, предпочитаме да действаме. Празните думи нямат значение, значение имат решенията, а те са: реално привличане на инвестиции в региона. Развитие на нови технологии и обособяване на Русе като международен логистичен център. Това ще даде възможност за разкриване на нови работни места и действаща връзка между средното и висшето образование. Активна работа на кмета и общинския съвет са ангажираните държавни институции по екологичните проблеми на региона. Надграждане на регионалните и културните туристически дейности чрез разнообразни проекти и платформи с цел опазване на паметниците на културата и търсене на нови възможности за разпознаването на Русе като център на Североизточния регион и външна граница на България. Активно местно управление и съвместна работа с евентуална адекватна държавна власт за подобряване на свързаността на община Русе с другите административни центрове в страната и чужбина. Това може да се реализира посредством изграждане на магистрала Русе - Велико Търново и втори мост над река Дунав в района на Русе - Гюргево. Уважаеми съграждани, Русе това сте вие, а аз съм един от вас!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    24
    русенец
    Като гледам поддръжниците на Анатоли, пък и на останалите, май за нас ще е най-добре да си изберем за кмет Върбан-Циганина.
  • 3
    23
    костов
    дано стане, браво, дерзаи. има шанс и за нас да останем тук . УСПЕХ,
  • 5
    22
    ття
    другите не стават, деистваи.
  • -3
    21
    до 20
    Кое ще вкараш, бе путьо?:)))))) Аман от дебили и педали!
  • -1
    20
    ДО 19
    ЕДНО МИ Е ТАКОВА КАК ДА КАЖА, ИСКАМ БЕЗ ВАЗЕЛИН ДА ТИ ГО ВКАРАМ И ПО-ВАЖНОТО ЩЕ УСПЕЯ ДА СЕ НАМЪКНА В ЗАДНИЯ ТИ ДВОР, ЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЕ ЩЕ БОЛИ, ЩЕ БОЛИ, ЩЕ БОЛИ, ЩЕ БОЛИ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари