Володимир Зеленски: Няма да оставим масираните атаки на Русия без отговор

1
Терористът трябва да плати най-вече за щетите, причинени от терора и Русия ще плати за това, заяви украинският министър
Терористът трябва да плати най-вече за щетите, причинени от терора и Русия ще плати за това, заяви украинският министър Снимка: Володимир Зеленський / Facebook

Терористът трябва да плати най-вече за щетите, причинени от терора и Русия ще плати за това, заяви украинският министър

Украйна няма да остави наскорошните масирани атаки на Русия срещу украинската територия без отговор.

Това заяви украинският президент Володимир Зеленски във вечерното си обръщение към сънародниците си, предаде ДПА, цитирана от БТА.

"Терористът трябва да плати най-вече за щетите, причинени от терора и Русия ще плати за това", заяви Зеленски.

4 души бяха убити и 45 бяха ранени в Харков, Запорожка и Хмелницка област, както и в родния град на Зеленски Кривой Рог вчера. В тази атака Русия използва десетки ракети, крилати ракети и дронове. Това беше втората подобна комбинирана атака в рамките на няколко дни.

Малко от тези ракети бяха прехванати, основно защото те паднаха в части на страната, които не са силно защитени, както е Киев, отбелязва ДПА.

Във вечерното си обръщение Зеленски заяви, че преговорите с международни партньори на Украйна в идните дни ще са фокусирани върху укрепване на украинската противовъздушна отбрана.

"Много стъпки ще бъдат предприети и аз съм уверен, че ние ще можем да укрепим нашата държава, нашата система за противовъздушна отбрана, нашата работа с партньори относно дроновете", каза Зеленски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Коментар
    Зелето под "руски" има предвид руслоговорящите укри.Затова границите са затворени,мобилизират ги насила и ги пращат без подготовка в безсмиалени месомелачки.Разчиства теририторията за Нов Небесен Йерусалим.Преди месец избухна скандал,че жената на Зелето е осигурявала непълнолетни на известни западни богаташи,които са и част от списъка на извратения Джефри Епстайн,но бързо покриха всичко.
  • 3
    7
    Зелев лист
    Зеления наркоман мисли само за собствената си миризлива кожа. Украинските деца го интересуват дотолкова, колко ще може да хвърли във войната и колко ще може да продаде при своите партньори, за да радват любителите на детска плът.
  • 3
    6
    Руссе
    Зеленият покемон, не се обяснявай ами фащай греблото и отивай да ринеш г0вна, че Кийв се осмърдя.
  • 5
    5
    Лепа Бренда
    Пълна уркаинска мизерия и тъжна действителност. А можеше просто да изпълнят Минските споразумения и да се радват на мизерния си животец
  • 3
    4
    Барни
    РЕВЕ ЗА ДЕЦАТА СИРАЦИ ЗАЩОТО ПАРА ЙОК.РАБОТАТА Е ЧЕ В УКРАИНА КОИТО ОСТАНАХА ОТ ТИЯ СИРАЦИ РАШКИТЕ НЕ ЕДИН ПЪТ ГО КАЗАХА И ДОКАЗАХА ПРОДАВА ГИ ЗЕЛЕНИЯ ЗАД ГРАНИЦА .ПОВЕЧЕТО ГИ ПРОДАВАТ НА ГЕЙ БРАКОВЕ .А ПОСЛЕ ПОЗНАЙТЕ КАКВО ПРАВЯТ С ТЯХ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари