Дмитрий Медведев: Русия няма друга възможност, освен да ликвидира физически Зеленски

2
Заместник-председател на руския Съвет за сигурност коментира нападението срещу Кремъл с украински дрон
Заместник-председател на руския Съвет за сигурност коментира нападението срещу Кремъл с украински дрон Снимка: © РИА Новости / Екатерина Штукина

Заместник-председател на руския Съвет за сигурност коментира нападението срещу Кремъл с украински дрон

Нападението срещу Кремъл с украински дрон не оставя на Русия друга възможност, освен да ликвидира физически украинския президент Володимир Зеленски "и неговата клика". Това мнение изрази днес в своя канал в "Телеграм" Дмитрий Медведев, заместник-председател на руския Съвет за сигурност, цитиран от ТАСС и БТА.

Коментирайки предполагаемите действия на Киев, Медведев написа: ''След днешния терористичен акт не ни останаха други възможности, освен физически да ликвидираме Зеленски и неговата клика."

Според Медведев украинският президент Володимир Зеленски ''дори не е необходимо да подписва акт за безусловна капитулация". "Хитлер, както знаете, също не е подписал (такъв акт). Винаги ще се намери някакъв заместник от типа на президента - адмирал Дьониц", (Адмирал Карл Дьониц е бил главнокомандващ германските военноморски сили по време на Втората световна война, министър на войната и за кратко наследник на Адолф Хитлер на поста държавен глава на Третия Райх, бел. ред.), добави бившият руски президент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    4
    2 до 3:
    По-скоро са правили Gang-Bang и Bukake с майка ти. Дано си прозряла защо си толкова тъпа.
  • -3
    3
    до 2
    докато те опъваха ли ти го споделиха?
  • 3
    2
    Ееееее,
    Ама защо толкова го проточихте във времето, ребята? Те и неговите хохли отдавна са му навити!
  • 14
    1
    Да
    Ура супер
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари