„Възраждане“ поднесоха венци и цветя пред сградата на руското посолство

1

Партията осъжда варварския терористичен акт в Москва

Днес сутринта народни представители, общински съветници, членове и симпатизанти на „Възраждане“ поднесоха венци и цветя пред сградата на посолството на Руската Федерация в България, съобщават от партията.

„Възраждане“ изпрати съобщение до Посолството на Руската Федерация в България, в което осъжда зверския и варварски терористичен акт срещу мирни граждани и поднася най-дълбоки съболезнования на близките и роднините на жертвите на това ужасно нападение.

Костадин Костадинов – председателят на „Възраждане“, осъди и действията на една организация в България и изказаната от нея позиция:

Вчера в Москва имаше терористичен акт. Една организация в България, наричаща се Атлантически съвет, изказва неприкрито задоволство от това. За мен това е достатъчно основание Атлантическият съвет да бъде обявен за терористична организация и забранен, а членовете му вкарани в затвора, където е мястото на терористите.“, коментира Костадинов и в социалната мрежа Facebook.

„Възраждане“ призовава всички свои симпатизанти да намерят време днес и утре, за да отдадат почит на загиналите хора от братския руски народ, като поставят цветя пред посолството на Руската Федерация в България, допълват от партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Путин Хуйло
    Ние сме национални герой,ние нямаме господари,ние сме против всичко,което не е руско
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари