Костадин Костадинов: Готови сме да получим третия мандат

0
Партийният лидер заяви, че ПП "Възраждане" са готови да седнат на масата за преговори
Партийният лидер заяви, че ПП "Възраждане" са готови да седнат на масата за преговори Снимка: ПП "Възраждане"

Партийният лидер заяви, че ПП "Възраждане" са готови да седнат на масата за преговори

Лидерът на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов публикува пост в социалната мрежа преди минути, в който обяви:

"В тази тежка политическа криза страната ни има нужда от твърда ръка и категорични решения. Станахме свидетели на безкрайно унизителни политически както действия, така и бездействия, но най-вече неадекватност и безотгорност.

Единственият гарант за проспериращо бъдеще на България и нормализация на страната ни е "Възраждане".

Ние сме водили, водим и ще продължаваме да водим последователна политика, отстояваме своите принципи и нито веднъж не подведохме, излъгахме или предадохме доверието на своите избиратели.

Много битки вече минаха. Знам, че още много предстоят. Имаме програма за управление на страната, която поставя интересите на българския народ над всичко. Готови сме да управляваме България.

Способни сме да водим диалог с всички политически партии, без ДПС - това е етническа мафиотска организация, по следните теми:

- еврозоната - провеждане на референдум за запазване на българския лев;

- НАТО - законопроект за излизане и провеждане на референдум;

- Шенген - не сме съгласни с приемаме на нелегални миганти в България;

- оръжия за Украйна - незабавно прекратяване на изпращането на оръжия, обявяване на неутралитет и посредничество за постигане на мир.

Готови сме да получим третия мандат и да седнем на масата за преговори по горните теми.

Кризата на доверието към политическите партии удари своето дъно! Нужни са категорични и решителни стъпки в посока оттласкване от дъното, установяване на нормализация и поставяне на България като пълноправен и надежден член и съюзник на геополитическата сцена.

В тези тежки години на изпитание е нужно България да бъде поведена от истински лидер, с лице към народа, а не неуравновесени марионетки, наведени към посолстваТА.", се посочва в публикацията във Facebook профила на Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    15
    До 14:
    Ама как те преебаха, daskal-е, твоите ПеПерасти с голямото дилдо – просто не е истина!
  • -1
    14
    daskal
    Гледам го това кандидат-хитлерче и постоянно си мисля за продължителността на живота у нас и в русия. Нищо друго не се сещам.
  • 2
    13
    до единадесетото ......
    Аз те питам що нашата пада като сме в супер-дуперската Европа, пък в скапаната Русия се вдига?!? Да повторя ли по-бавно: Защо нашата продължителност на живота пада?!? Заради Путин или заради друго?!? Отговори, вместо да ревеш на чужд гроб с крокодилски сълзи!
  • 6
    12
    чичомиткобрат
    Нацистката дупка усрайна умря, каквото и да ревеш, колкото и майсторски да сменят със alt+shift езика на клавиатурата за да напишеш измислената си думичка, с която наричаш Русия, това не прави безсмислените ти брътвежи малко по-истински. Огледай се - наркомана зеленски искаше да прави мирни преговори февруари 2022, английските свини му забраниха, излъгаха го че ще му помага целия запад и той ще унищожи Русия, обаче всички, особено опърдяния запад, дето още си живее в 1980 година, подцениха Русия и какво стана - Русия изби 90% от усраинската армия, сега вече ги събират като животни от улиците. Всеки ден умират по 700+ укрота, само губят територия, руснаците уж по-нежно се отнасят с тях - не стрелят по цивилните както укронацистите правят. Вече не остана кой да се бие за жалкия наркоман страхливец зеленски - изби си хората и още се крие в някоя дупка и живее охолно докато народа му умира. Свините от америка спряха помоща, европейските педераси са бедни мухльовци и нямат почти нищо да дадат, целия колективен запад задлъжня толкова много да храни черната дупка усрайна, вече видяха, че не могат да спечелят и пак не разрешават на зеления боклук да капитулира, искат да ги избият до последния укронацист.
  • -8
    11
    До десетото нищо
    дори и най-новите данни пак не говорят в полза на Русия. Както и да се гледа, продължителността на живота там остава да е по-ниска от тази в Европейския съюз, даже е по-ниска и от Укрйна. Въпреки, че путлер им нареди да живеят повече, нещо прекрасните условия на живот, които им подсигурява не се връзва с това.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари