Тя мразеше да се гледа в огледалото, но един ден реши да се промени

0
Наистина чудото за нея става
Наистина чудото за нея става

Нека си го кажем: никой от нас не е благословен с перфектна кожа. 

Периодично, ние страдаме от различни петна, акне и други неприятни моменти. Но понякога проблемът може да стане много сериозен.

Главният герой на този материал е Памела. Тя винаги е имала проблеми с акне по лицето си. Но след раждането на второто си дете, тя започва да забелязва, че формата на носа й се променя. Консултира се с нейния лекар, жената научила, че страда  ринофима - заболяване на кожата на носа, което води до неговата обезобразяване.

Тази диагноза напълно сломява самочувствието на Памела. Тя буквално спира да излиза от къщи, освен когато това е наистина необходимо. Това се променя, когато Памела пита в телевизионно шоу за трансформация, надявайки се, че това ще помогне.

Наистина чудото за нея става и вижте във видеото, как се променя тя и нейният нос.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук