Служител към министерството на земеделието насочи "Макаров" към жена във Ветово

0
Случаят се разследва под надзора на прокуратурата
Случаят се разследва под надзора на прокуратурата

Случаят се разследва под надзора на прокуратурата

На 10 февруари 2024 година в 20:50 часа в полицията е постъпил сигнал от 42-годишна жена, която е съобщила, че след като по-рано през деня се е скарала по телефона с бивш приятел /45 г./ той е посетил дома ѝ в град Ветово. Там те отново се скарали и той извадил пистолет "Макаров", който насочил към нея. В дома имало още двама мъже и присъстващите се намесили, след което 45-годишния прибрал оръжието си. След случилото се жената се обадила в полицията. На адреса са изпратени служители на РУ - Ветово, които са установили всички посочени по случая лица. Сигналът е документиран, като по описа на РУ - Ветово е образувано досъдебно производство. Случаят се разследва под надзора на прокуратурата. Оръжието, притежавано законно от 45-годишния мъж като служител към министерството на земеделието, е иззето от полицията. Мъжът е задържан, повдигнато му е обвинение и е приведен в ареста за срок до 72 часа с постановление на прокурор. Ще бъде внесено в съда и искане за постоянна мярка задържане под стража.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари