Сестри си спретнаха дуел с ножове заради мъж

0
Сестри си спретнаха дуел с ножове заради мъж

Две сестри се клаха в Дупница по време на скандал заради мъж. Инцидентът станал около 16 ч. вчера. 31-годишната Десислава Троцкова и сестра й, 34-годишната Сийка Троцкова, живеещи на ул. „Велико Търново” в града, се влюбили в един и същ мъж, съобщава struma.bg.

Сийка като разбрала за любовните отношения между сестра й и любимия й, вдигнала луд скандал, грабнала кухненския нож и го размахала над главата на сестра си. Десислава пък взела нож, оставен на кухненската маса, и се заформил екшън като в американски филм.

Съседи чули крясъците на сестрите - едната викала: „Защо ми отне любимия мъж?” Другата й отговаряла: „Той мен харесва повече!”

Съседите се обадили на тел. 112, като заявили, че има жена, намушкана с нож. На място пристигнала линейка на Спешен център - Дупница и полицейска патрулка.

Пред полицаите сестрите твърдели, че се наранили със счупено стъкло от прозореца, който бил оставен отворен и от вятъра стъклото се счупило.

С линейка двете сестри са закарани в Спешен център. Извикан е дежурният ортопед д-р Ванцети Владимиров, който зашил прорезните рани на двете сестри, които се намушкали в бедрата.

Източник: Струма
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари