Работник загина на място след тежък инцидент в Бургаско

0
67-мъж е загубил живота си, а друг е в болница
67-мъж е загубил живота си, а друг е в болница Снимка: БГНЕС

67-мъж е загубил живота си, а друг е в болница

Тежък инцидент със загинал и пострадал е станал този следобед на ул. "Бор" в Свети Влас, съобщи Флагман.бг.

От ОД на МВР в Бургас потвърдиха информацията ни. Около 14:40 часа днес товарен автомобил "Нисан Атлеон", с бургаска регистрация, собственост на строителна фирма, превозващ облицовъчен камък върху палет, е спрян с цел разтоварване на камъка посредством кран, разположен на платформата на камиона.

Теренът обаче бил с много голям наклон, поради което камиона самопотеглил, докато 67-годишния му водач бил върху платформата, за да закачи с коланите товара. Самопотеглилият камион се ударил в оградата на комплекс “Бадемите”, а натоварените камъни премазали водача, който починал на място.

Собственикът на камиона при опит да го спре пострадал, като са му премазани краката. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари