Колата на Петър Волгин закъса на няколко километра от Русе

3
Българските пътища са в отвратително състояние, възмущава се кандидатът за евродепутат
Българските пътища са в отвратително състояние, възмущава се кандидатът за евродепутат Видео: NOVA

Българските пътища са в отвратително състояние, възмущава се кандидатът за евродепутат

"Бяхме в Русе и говорихме за всичко. Възхитен съм от хората колко много се интересуват от политика. Тръгваме си . След няколко километра от Русе колата направи бум-тряс. Спряхме. Дойде пътна помощ. Оказа се счупена джанта и гумата спраскана. Пътувахме с Пътна помощ през нощта до София. Българските пътища са в отвратително състояние. Ние сме държава изгубила пътя в пряк и преносен смисъл“, разказа Волгин, предава NOVA.

Припомняме, че на 11 май в Пленарна зала на Община Русе се проведе отворена предизборна среща с Петър Волгин - кандидат за евродепутат от листата на "Възраждане", Даниел Проданов и Златан Златанов, народни представители от "Възраждане".

Не харесвам начинът, по който изглежда настоящия Европейски съюз. Много харесвам идеята за обединена Европа. Трябва да освободим Европа от ЕС...Ако бъда избран за член на Европейския парламент, се надявам, че ще успеем да продължим добрите практики. Българският интерес да е над всичко", поясни Волгин.

Относно кандидатстването му, Петър Волгин поясни, че семейството му го подкрепя напълно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -5
    26
    гаварит масква
    Абе не знам Москвич ли кара, ама дано мен да ме подкара, че не се издържа вече - усраинците здраво ядат бой на фронта, а на мен ми свършват хапчетата за хормонална терапия, много е зле работата, не знам от колко никнейма още да заработя.....
  • 0
    25
    123
    И мен агресивно и избирателно ме наебаха едни руски туристи край гей бара на слънчака, оттогава станах ПеПераст и гласувам за Простото и Ококореното!
  • -1
    24
    Истински русенец
    Аз съм доста недоебан травестит, както вече сте разбрали, откакто ме ебаха едни руснаци на слънчака, място не мога да си намеря! Сега чакам на афганците дето са загоряли здраво, дано те ми опънат гъза! Иначе съм много голям ербап в нета, ама иначе съм обикновена пръдлива ПеПеруга на живо! Слава на УСраина!
  • 11
    23
    123
    Умирисана, кирлива, торба ! Напада агресивно и избирателно. Окей, но защо не напада така Боко, цъкления педераст или Пеевски ? Нова телевизия е един ефирен КЕНЕФ ! Кенеф в ефир ! И БТВ е идентичен кенеф.
  • 8
    22
    гаварит масква
    москвич ли кара тая уйова глава
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари