Пожарникари разчистваха паднали дървета по пътя за Силистра

0
Екипите на пожарната са реагирали на 7 сигнала през изтеклото денонощие
Екипите на пожарната са реагирали на 7 сигнала през изтеклото денонощие Снимка: Dunavmost / Архив

Екипите на пожарната са реагирали на 7 сигнала през изтеклото денонощие

Вчера сутринта, между 06:28 и 10:10 часа, два екипа от РСПБЗН - Бяла са участвали в ликвидиране на пожар в лятна кухня до къща, в имот в село Босилковци. Произшествието е ликвидирано на площ от близо 60 кв.м. Огънят е нанесъл щети на покривна конструкция, домашно имущество – мебели и техника. Собственикът на имота е леко пострадал, като му е била оказана помощ на място от екип на ЦСМП. Според първоначалните данни, най-вероятно причина за пожара е късо съединение.

За времето от 12:38 до 13:15 часа, екип на Първа РСПБЗН се е отзовал на сигнал за пожар, възникнал в отпадъци на улица "Йосиф Дайнелов" в Русе. Запалването е ликвидирано на площ от около 5 кв.м., без щети.

В 15:18 часа служители от Втора РСПБЗН са пратени на сигнал за оказване на съдействие, заради инцидент на улица "Цветница" в Русе, където човек е паднал в шахта. Не се е наложила намесата на екипите, т.к. човекът е бил изваден от граждани и предаден на ЦСМП.

Между 18:08 и 19:20 часа екип на Втора РСПБЗН е изпратен за отстраняване на опасни предмети - паднало дърво на пътното платно по пътя между град Мартен и село Николово. Дървото е премахнато. Друг такъв инцидент е имало и по пътя за Силистра, където за времето от 18:22 до 20:55 часа са работили служители от РСПБЗН - Сливо поле, като екипът след като е премахнал дървото е бил пренасочен за оказване на друга помощ - отводняване в село Сандрово.

От 22:48 до 01:15 часа тази нощ служители от Втора РСПБЗН са работили по потушаване на пожар в отпадъци, възникнал в двор на фирма в кв. ДЗС, вероятно заради небрежно боравене с открит огън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари