Пожар погуби домашни животни в Мартен

0
Късо съединение в електрическото табло за трифазен ток най-вероятно е причинило пожара
Късо съединение в електрическото табло за трифазен ток най-вероятно е причинило пожара

Късо съединение в електрическото табло за трифазен ток най-вероятно е причинило пожара

За денонощието екипите на пожарната в Русенско са реагирали на четири сигнала.

Посетили са адрес в град Русе по сигнал за изтичане на газ от туристическа бутилка. На място е установено, че живуща на адреса е извадила бутилката навън в двора на имота, за да изтече газта. При инцидента няма пострадали хора или причинени щети.

Екипи от Първа РСПБЗН - Русе са работили по гасене на запалване в сухи треви и храсти на площ от около 1000 кв.м на главен път Е-85 в района до разклона за село Пиргово, съобщиха от пресцентъра на полицията в Русе.

Тази нощ, между 01:15 и 04:05 ч. два екипа от Втора РСПБЗН са гасили пожар в селскостопанска постройка в гр. Мартен. Постройката е била от метални колони и дървен покрив с покритие от ламарина. При пристигане на място целият покрив /над 220 кв.м/ е бил обхванат от пожара и паднал. Постройката се е използвала за отглеждане на животни и при произшествието са загинали прасета, овце и птици. Спасени са няколко прасета и две кучета.

При направения оглед след потушаване на пожара е установено, че напълно е изгоряло ел. табло за трифазен ток със следи от къси съединения, което най-вероятно е причинило пожара.

Тази сутрин от 07:50 до 08:15 ч. един екип Втора РСПБЗН е гасил запалени сухи треви и храсти на площ от около 3 кв.м във вилната зона „Касева чешма“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари