Пожар в изоставена постройка в Парка на младежта

0
През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за произшествия
През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за произшествия Снимка: Архив

През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 5 сигнала за произшествия.

На 25 септември за времето от 12:16 до 14:05 часа служители от РСПБЗН - Сливо поле с един автомобил са пратени да гасят пожар в сухи треви и храсти в землището на село Малко Враново. Произшествието е ликвидирано на площ около 1100 кв. м., като е използвана около 2000 литра вода.

Вчера вечерта в 18:51 часа екип от Втора РСПБЗН - Русе е реагирал на сигнал за пожар в изоставена постройка на улица "Алея Младост" в Русе. На адреса е установено, че са горели отпадъци и запалването е било загасено на площ от около 2 кв.м. Служителите не са извършвали гасителни действия.

В 20:43 часа екип на сектор СОД при РДПБЗН е бил пратен на адрес на улица "Сент Уан" в Русе, където в стая на жилище е бил счупен битов живачен термометър. Служителите са събрали и депонирали разпиления живак.

За времето от 23:17 до 00:10 часа трима служители от Първа РСПБЗН - Русе с един автомобил са се отзовали на сигнала за запаления след катастрофа лек автомобил „Ситроен“ на бул. България в Русе. Пожарникарите са извършили действия по гасене на запалването в превозното средство и по обезопасяване бутилката му с газ пропан-бутан.

Лъжлив сигнал за пожар в сухи треви и храсти в русенската местност „Капаклийка“ е вдигнал на крак екип на Първа РСПБЗН тази нощ. За времето от 23:19 до 00:00 часа пожарникарите са извършили обстоен обход в посочения район, но не са установили да има запалване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари