Пиян шофьор без книжка се вряза в купчина строителни отпадъци

0
Пиян шофьор без книжка се вряза в купчина строителни отпадъци

На 24 май в 20.40 ч. на пътя гр. Ветово - с. Семерджиево 49-годишен водач от с. Ново село, обл. Русе е управлявал мотопед марка "Panter 50" след употреба на алкохол. При проверка на водача с техническо средство, апаратът е отчел 2.08 промила.

На следващия ден пък около 6 и 30 в гр. Ветово неправоспособен водач на 19 години е допуснал ПТП с материални щети, като се блъснал в купчина строителни отпадъци, оставени на паркинг. При извършената проверка на водача е установено, че управлява автомобила след употреба на алкохол, като техническо средство е отчело 1.38 промила. На водача е съставен АУАН и му е издаден талон за медицинско изследване. По случая е образувано бързо производство.

Бързо полицейско производство е започнато и в РУП - гр. Сливо поле срещу 45-годишен водач от с. Ряхово. На 24 май около 17.05 ч. в с. Ряхово той управлявал автомобила си „Опел Вектра” след употреба на алкохол. Тестът е отчел резултат 1.58 промила. На водача е съставен АУАН.

Бързо полицейско производство са започнали служители от сектор „Пътна полиция” срещу 73-годишен водач от гр. Мартен. На 24.05.2014 г. около 00.15 ч. в гр. Русе той управлявал автомобила си „Форд Ескорт” след употреба на алкохол. При проверката техническото средство е отчело резултат 1.47 промила. На водача е съставен АУАН.

Източник: МВР-Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари