Вечер на специалностите проведоха в Русенския университет

0

118 изявени студенти от Факултет Електротехника, електроника и автоматика получиха грамоти и награди

Днес в Канев център на Русенския университет 118 изявени студенти от Факултет Електротехника, електроника и автоматика (ЕЕА) получиха грамоти и награди на Вечерта на специалностите на факултета. Бяха отличени студенти с отличен успех от специалностите на факултет ЕЕА. Награди и грамоти получиха и всички първенци студенти и докторанти в олимпиади, конкурси и студентски научни сесии. Бяха отличени и Еразъм студенти и докторанти, които се обучават във факултета.

В началото на събитието ректорът на Русенския университет проф. д-р инж. Пламен Кангалов отправи приветствие към студенти, преподаватели и гости.

Отличните резултати не са само оценките в книжките, а знанията и уменията, които сте придобили. Не преставайте да се учите!, обърна се той към студентите, като им пожела успех в приключването на семестъра, сесията, както и в реализацията. Той благодари на представителите на бизнеса за съвместната дейност, която осъществяват с преподаватели и студенти от Русенския университет.

Ректорът на Русенския университет проф. д-р инж. Пламен Кангалов връчи поздравителен адрес на декана на факултета доц. д-р Вяра Русева.

Факултет „Електротехника, електроника и автоматика" е наследник на създадения през 1974 година „Електротехника и електрификация на селското стопанство". Но оттогава до днес, неговото израстване е повече от забележително. Той винаги е следвал най-съвременните световни тенденции в развитието на науката и образованието. И специалностите, в които днес тук се обучават студентите, са не само едни от най-привлекателните за младите хора, но носят на завършилите много добра професионална реализация!", се посочва в поздравителния адрес, съобщават от Русенския университет.

Деканът на факултет ЕЕА доц. д-р Вяра Русева също отправи приветствие, като пожела на студентите да запазят искрата на познанието в себе си, да се развиват и постигат още по-високи хоризонти. Реализацията на всеки един наш студент е важна за нас и затова сме поканили потребителите на кадри, за да видят нивото на нашите студенти. Ще сме благодарни да продължим да поддържаме двустранната връзка и ще се вслушаме във всяка една препоръка, обърна се доц. Русева към представители на бизнеса.

Сред гостите на събитието бяха Николай Дацов, управител на „Интермедия" ООД, Вероника Петкова, представител на Мусала Софт, Цвета Касабова, представител на ФААК България.

Тържествената Вечер на специалностите се проведе при засилен интерес, като в програмата бяха включени и музикални изпълнения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари