Пенсионерския клуб в Червена вода навърши 30 години

0

Днес, кметът на Община Русе Пламен Стоилов поздрави пенсионерския клуб в Червена вода по повод 30-годишния му юбилей. На срещата в читалището на селото присъстваха още зам.-кметът по икономика и инвестиции г-жа Даниела Шилкова, кметът на Червена вода г-н Румен Русев, председателят на Съюза на пенсионерите 2004 г. г-н Петко Петков и председателят на клуба Дарина Николова.

Вокална група „Росна китка“ изпълни пред гостите народни песни на три гласа. Кметът Пламен Стоилов поздрави възрастните хора и заяви, че е впечатлен от самодейната група. „Щастлив съм, че се веселите, че участвате в обществения живот и че се чувствате пълноценни. Искрено се радвам като видя активни хора. Да, възрастта е важна, но още по-важен е духът“, заяви г-н Стоилов и се ангажира и занапред да оказва пълна подкрепа на възрастните хора.

Той припомни, че тази година Община Русе е заделила 9 000 лева за инфраструктура в Червена вода, а догодина тези средства за малките населени места ще бъдат удвоени. „Политиката ни е насочена към децата, младите и с особена грижа към възрастните хора, затова сме Общината, която развива най-много социални услуги“, заяви още г-н Стоилов.

Жителите на селото го изпратиха с аплодисменти, а той се ангажира отново да се отзовава на техните покани, защото „Червена вода ми е на сърцето, от 1995-а година съм във вашата ловна дружинка и тук имам много приятели“.  

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари