Започва почистване на канала в село Червена вода

1
Близо 4 км по цялото продължение на канала ще бъдат почистени от самораслата растителност и отпадъци, съобщи Пенчо Милков
Близо 4 км по цялото продължение на канала ще бъдат почистени от самораслата растителност и отпадъци, съобщи Пенчо Милков Снимка: Фейсбук

Близо 4 км по цялото продължение на канала ще бъдат почистени от самораслата растителност и отпадъци, съобщи Пенчо Милков

"С общински, не с държавни средства, до момента успяхме превантивно да удълбочим каналите в Николово, Долно Абланово и Басарбово. Идва ред и на Червена вода."

За това съобщи кметът на Община Русе Пенчо Милков.

Там мястото не е почиствано цялостно от десетилетия. Всеки дъжд създава опасност от наводнение и при последното през септември хората от селото бяха принудени сами да овладеят положението, подчерта градоначалникът.

"Многократно кандидатствахме за финансиране от Фонда за бедствия и аварии, но паралелно заделихме и собствени средства.

Това ни дава възможност след приемането на бюджета и избор на изпълнител бързо да започнем дейностите.

Близо 4 км по цялото продължение на канала ще бъдат почистени от самораслата растителност и отпадъци.", уточни кметът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Марк Збукърбърг
    Въф Фацебука на този Индивид липсва информация за земейното му положение. Служебно ще му запищем: Неиндетифициран секзуален Обект, фърлящ семе наляво и надясно. Полигамен, Многойевец, към момента САМОженец (оженил се за себе си). Аааанадънмууу?
  • 3
    3
    Незнаещ
    Кой е регулировчикът на една от снимките? А пък другият в поза "Амфора" каква ли работа ще свърши, освен да пренасочи, НЕ открадне, публични средства.
  • 5
    2
    Хаха
    Колкото и да се мъчиш втори мандат няма да има за теб
  • 3
    1
    часовника
    тик-так, тикитака стягай си багажа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари