Всички пътища към Русе са блокирани

1
Прибиращи се задръстиха булевардите към ГКПП „Дунав мост“ и пътищата в района
Прибиращи се задръстиха булевардите към ГКПП „Дунав мост“ и пътищата в района Снимка: "Пътна обстановка и ПТП-та в Русе" / Facebook

Изключително интензивен е трафикът на ГКПП „Дунав мост“

Изключително интензивен е трафикът за леки автомобили на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) „Дунав мост“ при Русе, информира БТА.

Причината е, че румънските туристи, които през празничните дни са решили да почиват у нас и в съседна Гърция, се прибират у дома си.

Опашки от автомобили има и по двата булеварда, които отвеждат трафика към граничния пункт, както и на входа на Русе откъм главния път Варна - Русе.

"От Николово към Русе на Хиподрума е абсолютна тапа...", допълват шофьори, решили да използват алтернативния маршрут.

"Пътна обстановка и ПТП-та в Русе" / Facebook

В задръстване попаднаха и автомобилите на пътя Силистра - Русе край Сръбчето.

"Пътна обстановка и ПТП-та в Русе" / Facebook

Близо 20-километрова колона от автомобили се е натрупала в района на граничния пункт “Дунав мост”.

Колоната блокира пътя към Силистра и препоръката на властите е да се изчака освобождаването на опашката.

От “Гранична полиция”- Русе са осигурили шест трасета за контрол и облекчен режим на преминаване.

Пътят Николово - Русе актуално към 19:00 часа:

"ПТП-та в Русе" / Facebook

"19:30 часа - опашката се движи ужасно бавно, почти никакво развитие няма", сигнализира шофьорка във Фейсбук групата "ПТП-та в Русе".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    30
    Бакшиш
    Няма по гнусно племе от русенски катаджия. Споделял съм го, но нека пак - полунощ е, няма и бездомна котка по улицата, пред комплекс Космос някаква женица прави обратен завой, нещо което се прави по 100 пъти дневно. Полунощ е! Тия от къде я видяха, то светлини, то сирени! За 20 лева фиш. До скоро и маркировка нямаше. То бива да са огладнели ама чак до там ли?
  • -5
    29
    Путин Хуйло
    Нали ревете срещу ЕС драги русороби,в Русия туристи няма,задръствания по границите също.
  • 9
    28
    Баба Вида
    Подадохме безброй сигнали до КАТ като участници в задръстването . Никой не се появи да регулира движението до 20ч. Не беше сложна задача -румънските автомобили да бъдат в средата на платното, за да можем отдясно да се приберем към града. Кой носи отговорност за несправяне с обстановката ? Какво ни чака през летните месеци ?
  • 10
    27
    Русенец
    КАТ-аджиите дремят на сянка и гонят само българите - кой забравил фаровете или кой паркирал за 1 мин. ( зашото НЯМА КЪДЕ да се спре в центъра) и веднага фиш ! Мама ви проста милиционерска в гроба да ги носите тези глоби !
  • 16
    26
    Курви в униформи
    Веднага оставка на неграмотния шеф на фирма КАТ. ВС ГОДИНА ЕДНО И СЪЩО. НЕ МОГАТ ДА РЕГУЛИРАТ ДВИЖЕНИЕТО , ИНАЧЕ СА ВЕЛИКИ, ЗА ЗАБРАВЕНИ ФАРОВЕ ТЕ ГОНЯТ ИЗ РУСЕ ВСЕ ЕДНО СИ УБИЛ НЯКОГО.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари