Пролетно почистване организират ученици от Английската гимназия

1
Акцията ще се проведе тази събота в квартал "Възраждане"
Акцията ще се проведе тази събота в квартал "Възраждане"

Акцията ще се проведе тази събота в квартал "Възраждане"

Ученическият съвет към АЕГ „Гео Милев” за втора поредна година инициатора мащабно пролетно почистване, което ще премине под надслов „Нашият град е наша грижа”.

Почистването ще се проведе на 11 май от 10:00 часа в квартал "Възраждане", съобщават инициаторите. Желаещите да вземат участие могат да се присъединят към учениците.

Събитието организират Ученическия съвет към АЕГ „Гео Милев” съвместно с Екоклуб „Екозис” към гимназията, СъГраждани, Сороптимист, Интеракт клуб - Русе, БМЧК - Русе, Студентския съвет към РУ „Ангел Кънчев”, Ученически съвет към ОУ „Братя Миладинови”, Ученически съвет към Национално училище по изкуствата „Проф. Веселин Стоянов” и Младежкия парламент в града.

Организаторите ще осигурят чували и щипки за събиране на отпадъците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Иванов
    И аз ще поздравя децата за почистването а на кмета Пенчо му препоръчвам да изпрати работници да запълнят дълбоките коловози в тревните площи от тежките камиони газили наред по време на тарлата по улица Алея Младост
  • 1
    1
    Червена точка
    Браво на децата и АЕГ Г. Милев Русе. И стойте по-далече от "съдружие" с Плен Чо Мил Коф, за да не трупате негативи, покрай любовните му афери на рботното място с подчинена служителка (с която по-късно заживя щастливо в селската къща до скалата на селото в Поломието).
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари