Първи кадри от катастрофата с Атанас Атанасов

11
Лидерът на ДСБ пострада при катастрофа на пътя Русе - Бяла
Лидерът на ДСБ пострада при катастрофа на пътя Русе - Бяла

Лидерът на ДСБ пострада при катастрофа на пътя Русе - Бяла

Ген. Атанас Атанасов пострада при катастрофа, станала днес по обед на пътя Русе - Бяла в участъка след разклона за Борово. Лекият автомобил „Фолксваген“, в който е пътувал народният представител, се е ударил в спрял пред него турски товарен автомобил.

Катастрофата е станала минути преди 11:30 часа, като и двете превозни средства са се движили в посока Бяла. По първоначална информация в участъка се е извършвало косене на храсти и треви встрани от пътя и движението се извършвало поетапно в двете ленти. Турският водач разказа, че пред него е имало няколко товарни автомобила, които са спрели на аварийни. Той също е намалил и е пуснал аварийните, но отзад го е ударил лекият автомобил, предаде Русе Медиа.

На място са били изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, като в леката кола освен ген. Атанасов е бил и шофьорът на автомобила. Ген. Атанасов се е возил на задната седалка, не е имал колан и при инцидента се е ударил в предната седалка.

Пострадал е само депутатът, който е бил откаран в болницата в Бяла за преглед. Директорът ѝ Димитър Димитров каза, че Атанасов е бил с оплаквания в рамото и гърдите, но изследванията са показали, че няма фрактури и политикът е бил освободен да продължи пътя си.

Пробите за алкохол и наркотици на двамата водачи са дали отрицателен резултат. Заради инцидента движението в района на местопроизшествието е затруднено, но се регулира от полицията.

Все още се изяснява причината за катастрофата, тъй като според очевидци задните светлини на тира не светнали, но това трябва да се провери.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    17
    Милко Пенчев
    Господа полицаите създават предпоставка за ново ПТП.Триъгълника е поставен по-малко от 5 метра.Да проверят правилника на колко трябва да е и да си направят по един фиш.
  • 4
    16
    Ем тъй
    може па сега да заделят нещо за магистрала
  • 19
    15
    Аз
    Тоя, излитащия с ушите, защо се вози от НСО?
  • 37
    14
    Значи
    крайно време беше да се блъскат и депутати, за да повярват на нас "електората", че това не е път , гледайте колко тира минават за 1 минута ....И как се става шофьор на депутат , като изобщо не можеш да караш кола ? Да се блъснеш в спрял камион има само два варианта - или си супер калпав шофьор и караш с 200 или си сляп. Не изглеждаше сляп ......
  • 36
    13
    Онзи
    Я да видим сега колко нарушения имаме тукааа ! 1-несъобразена скорст ,2 -неспазване на дистанция 3 непоставен ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН колан и за пътника . 4 -най вероятно имаме и разсейване на водача -може да е говорил по телефона .или с навигацията ;-) . Та този едва видим женерал се води демократ и много иска всички да сме равни пред закона. Ха сега да го докаже на практика !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари