Голф се заби челно в ТИР на пътя Бяла - Русе

4
Трима души са пострадали при катастрофата
Трима души са пострадали при катастрофата Снимка: БГНЕС / Архив

Трима души са пострадали при катастрофата

На 23.08.2023 година около 06:52 часа е получен сигнал за настъпило ПТП с тежко ранен мъж на първокласен гр. Русе - гр. Велико Търново.

Местопроизшествието е посетено от полицейски служители, които установили лек автомобил марка "Фолксваген“, модел „Голф" с молдовски регистрационен номер, управляван от 32 годишен молдовски гражданин, при движение в посока от град Бяла към град Русе при прав пътен участък, на двулентов път, при ясно и сухо време напуснал своята лента за движение, навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил челно в движещия се в нея влекач марка "Волво" с благоевградски регистрационен номер, управляван от 48 годишен водач от село Нови хан, обл. София.

Молдовският водач е откаран в УМБАЛ "Канев" АД, където е установено, че има гръдна травма и кръвоизлив в корема. Пътуващите в молдовския автомобил пътници, които са съпруга и син на водача, са с леки наранявания. Алкохолната проба на молдовския водач е отрицателна. Техническото средство за изследване на концентрация на алкохол в кръвта е отчело над допустимата концентрация на пробата на водача на влекача. Същият е откаран в УМБАЛ „Канев“ АД, където е отказал кръвна проба.

От извършена проверка, че водачът на влекача е с отнето СУМПС. Причините за настъпилото произшествие са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Абе хора
    Както си караш добре напит и някой се блъска в теб , верно е голям карък
  • 7
    2
    виночерпец
    Между другото Русе се напълни със всякакви молдовци, руси, укри и румъни. Днес на кауфланд беше пълно със рускоговорещи и румъноговорещи купувачи. Русе е граничен, транзитен и пренаситен с хора град. Претъпкан. Факт.
  • 16
    1
    *********************************************************
    Тоя камионджия е ебах ти каръка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари