Атанас Атанасов: Добре съм, няма да умирам

0
Ген. Атанас Атанасов е бил с кола на Народното събрание
Ген. Атанас Атанасов е бил с кола на Народното събрание Снимка: Атанас Атанасов / Facebook

Ген. Атанас Атанасов е бил с кола на Народното събрание

Съпредседателят на „Демократична България“ лаконично обясни: "Добре съм, няма да умирам. Моля ви, не ме притеснявайте", цитиран от LUPA.bg.

Ген. Атанасов не е бил с кола на НСО, нито с шофьор на службата. Информацията на bTV е некоректна, заявиха от пресцентъра на ведомството.

Атанас Атанасов катастрофира на пътя Русе - Бяла

Сигнал за инцидента подаден в 11:28 часа, като ПТП-то е станало в участъка между Борово и Бяла в посока София.

По първоначални данни пътни работници косят тревата в сервитута на пътя, заради което е въведен пропускателен режим в участъка. Товарен автомобил е спрял при подаден червен сигнал от пътните работници. Движещият се зад него лек автомобил обаче не е успял да спре навреме и се блъснал в задната част на камиона.

В колата е пътувал и съпредседателя на "Демократична България" ген. Атанас Атанасов, който не е пострадал сериозно.

Здравословното състояние на ген. Атанас Атанасов е добро и не налага болнично лечение, съобщи директорът на болницата в Бяла Димитър Димитров, цитиран от БТА.

Ген. Атанасов е откаран с екип на Спешна помощ за преглед в болницата в Бяла.

"Той беше прегледан от дежурния хирург, като му бяха направени образни изследвания в местата, които посочи като травми - в гърдите и в областта на дясното рамо. Нямаше данни за фрактури и пациентът беше освободен, след като пожела да си тръгне. Състоянието му не налага болнично лечение", обясни Димитров.

Временно движението по път I-5 Русе – Бяла, в района на Борово, при км 43, се осъществява двупосочно в една лента. Трафикът се регулира от "Пътна полиция". Шофирайте внимателно!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Чича
    Нямаше да е голяма загубата!
  • 5
    1
    Даммм,
    Жалко...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари