Първан Симеонов: Сглобката в момента работи добре за Борисов и ДПС

0
Няма да има генерална промяна в сглобката, прогнозира Евелина Славкова
Няма да има генерална промяна в сглобката, прогнозира Евелина Славкова Видео: NOVA

Няма да има генерална промяна в сглобката, прогнозира Евелина Славкова

„Ако ГЕРБ не бяха загубили Варна, в София бяха отишли на балотаж, картината щеше да стои по друг начин – от партията на Борисов да водят разговори с ПП-ДБ за някаква промяна преди ротацията”. Това заяви социологът от „Тренд” Евелина Славкова в ефира на NOVA по повод резултатите след балотажа.

„В сегашния контекст обаче ситуацията е различна - няма да има генерална промяна в сглобката. Резултатите показват подкрепа към управляващото мнозинство, ако има промяна в кабинета, тя ще бъде в рамките на сегашното мнозинство”, прогнозира Славкова. Тя акцентира, че ГЕРБ губят позиции и при районните кметове на София.

Според Първан Симеонов ПП-ДБ са се представили над своите очаквания на места. Сглобката в момента работи добре за Борисов и ДПС, каза Симеонов. Той очерта сценарий, при който ако ГЕРБ и ДПС свалят правителството и след нови избори управляват заедно, това няма да работи в техен интерес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари