Откриха пътуващата изложба „Мандала - Храмът на тайнствената тантра“ в Русе

0

Кметът Пенчо Милков почете 70-годишнината от установяването на българо-монголските дипломатически отношения

Кметът на Община Русе Пенчо Милков присъства на откриването на пътуващата изложбаМандала - Храмът на тайнствената тантра“ в чест на 70-годишнината от установяването на дипломатически отношения между България и Монголия.

Като бивш член на групата за приятелство България-Монголия в Народното събрание, за мен е чест днес да отбележим тази паметна за двата народа годишнина“, сподели в речта си Милков и подчерта, че Община Русе ще съдейства активно за задълбочаването на сътрудничеството между двете държави.

Събитието бе организирано от почетния консул на Монголия в България хонор. проф. д-р Камен Милков, ДНС, и като негов официален гост бе поканен Негово Превъзходителство Дашжамц Батсайхан. Поради невъзможността да присъства, той бе представен от г-н Бямбаа Дашдорж – съветник в посолството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук