От самотна и бедна майка на 17, до омъжена милионерка на 33

0

В началото Кейт Стюарт от Ливърпул била самотна майка, балансираща между работа с жалко заплащане и учене.

А сега тя е толкова богата, че не и се налага дори да опакова куфари. Вместо това попълва гардебора си с нови дизайнерски дрехи, информира "Мирър".

На 33-годишната бизнесдама не и мигва окото да похарчи за диамантена гривна с "намалена цена" 242 000 британски лири, пише Блиц.

Кейт не се страхува открито да покаже благосъстоянието си, защото е работила усилено за него. В популярно британско тв шоу на Channel 5 тя разказва: "Напуснах училище без никаква квалификация и работех обикновена работа, за която получавах 2,50 лири на час. Забременях на 17 и всички ме бяха отписали. Но аз им се противопоставих и започнах да се боря."

Започнала борбата си за самоусъвършенстване, като работела като секретарка, докато се грижела за дъщеря си Кейтлин, сега на 15, и учела бизнес мениджмънт.

"Завърших образованието си, докато бях самотна майка. Взех си дипломата и накрая ръководех компания. След това инвестирах правилно парите си и си създадох собствена империя", споделя тя.

"Империята" на Кейт се състои от няколко солариума и салони за красота. Първия си милион спечелила преди 10 години. След това станала собственик на ливърпулския "Херитидж маркет" и продължила да прави мъдри инвестиции.

Сега находчивата дама бере плодовете от своя труд и може да си позволи да плати 1000 британски лири за нощ, отсядайки в луксозен апартамент в "W Hotel" в Лондон, докато е на бизнес пътуване. Но не очаквайте да си опакова куфара. Тя спестява време и винаги е с актуален гардероб, защото предпочита да си плати за услугата "дизайнерски гардероб", който я чака в хотела, когато пристигне. Подходящите тоалети за бизнес срещи, обеди, благотворителни балове и вечери подбира онлайн.

След като е избрала необходимото облекло, Кейт пътува само с тоалетните си принадлежности. Всяка секунда е изчислена и организацията на времето е основен приоритет в живота и.

Не се притеснява да показва богатството си и екстравагантния си вкус. За нея е много важно не толкова да я гледат с възхищение, а да бъде запомнена.

Бизнес дамата споделя, че когато пробвала 38-каратово диамантено колие на стойност 80 000 британски лири, се чувствала като дете в сладкарница.

Описва дизайнерските си дрехи и скъпи бижута като част от "въоръжението си", необходимо и за да превземе света на бизнеса.

"Не се притеснявам от харченето на пари, изработила съм ги с труд и съм горда с покупките си“, обяснява тя.

Кейт вече не е самотна майка. Сключила брак със съпруга си Греъм. През септември 2014 г. двойката се сдобила с момченцата близнаци Гордън и Грейсън.

Преди това за жалост Кейт имала спонтанен аборт в шестия месец. Затова направила максималното, за да мине всичко добре при бременността и с близнаците - дори си наела акушерка.

"Не съм се интересувала от цената. Бих могла да живея без храна или каквото и да е друго, бих продала всичко, което имам, само да са добре децата ми и да се родят в безопасност", споделя тя.

"Всяка сутрин гледам лицата на двете си момченца и знам, че те са най-доброто нещо, което някога съм правила", казва гордата майка.

Попитана дали някога се е опитвала да се освободи от ливърпулския си "скауз" акцент, тя отговаря: "Аз съм си аз, горда съм с произхода си. Хората понякога ме подценяват и предполагат, че не зная за какво става дума, но когато си направя презентацията и започна да говоря на бизнес ниво, можете да видите шока, изписан на лицето им."

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари