Общински съветник: Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище?

0
Сегашните престъпници на власт трябва да бъдат изметени, за назидание на всички бъдещи, пише Иво Божков
Сегашните престъпници на власт трябва да бъдат изметени, за назидание на всички бъдещи, пише Иво Божков Снимка: Красимир Юскеселиев

Общинският съветник от ДСБ Иво Божков публикува във фейсбук изключително остър коментар срещу премиера Бойко Борисов. В него той пита: Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище заедно с другия корумпиран бивш премиер Груевски?

Освен това десният общинар заявява подкрепа за масовите протести от последните дни, които не е ясно от кого се организират.

"Подкрепям всеки извън сегашния парламент, който иска разбиване на този престъпен модел - независимо дали му имам пълно доверие или не и независимо дали сме съмишленици или не", заявява Божков.

Ето и пълния текст на публикацията му:

"Бойко, звъниш ли вече в Унгария за убежище заедно с другия корумпиран бивш премиер Груевски? Най-после народът се ядоса и няма значение, че имаше много по-основателни поводи до сега, както и няма значение, че хората на улицата не са с единен профил, който да се харесва.

Днес, докато един спретнат и нормално изглеждащ български дядо ме помоли за стотинки на ъгъла на Витошка и Алабин ми се сви сърцето и окончателно се убедих, че подкрепям всеки извън сегашния парламент, който иска разбиване на този престъпен модел - независимо дали му имам пълно доверие или не и независимо дали сме съмишленици или не.

Важното е, че сегашните престъпници на власт трябва да бъдат изметени, за назидание на всички бъдещи. Едно от най-големите ми съжаления е, че 2013 година след нощта на белия автобус не се изпотроши парламента. Мутрите облечени с власт не се страхуват от интелигентното и културно изразяване на мнение. Престъпната държавна пирамида може да се срине много по-бързо отколкото сме се надявали."

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари