Бойко Борисов: Правителство ще има!

2
Утре ще предложим премиер в парламента
Утре ще предложим премиер в парламента

Утре ще предложим премиер в парламента

ГЕРБ ще използва първия мандат с техен премиер. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов.

„Нашата изпълнителна комисия реши да използваме първия мандат с наш премиер и да съставим правителство. Обръщам се към всички партии – избори през август, без бюджет, с изоставено служебно правителство, ще доведе до катастрофа", каза Борисов.

„Всеки отговорен политик, всеки който взима заплата за тази работа, не може да остави парламента да работи един месец, без да произведе нещо. Не може да остави хаосът в държавата да продължи. Нечувана инфлация, миграция, обедняване, катастрофи, убийства, грабежи. Абсолютно никаква перспектива за България”, допълни лидерът на партията.

Името на предложения от ГЕРБ премиер ще стане ясно в сряда. Те ще обявят решението си в парламента пред всички партии.

„Ще предложим безспорен министър-председател. Ще го направим утре в Народното събрание пред лидерите на всички парии. Изборът ни е това, което българите очакват. Нашият премиер ще е човек, който може да изведе икономиката, индустрията и модернизацията в посока, която очакваме”, уточни Бойко Борисов.

Според него Радев е абсолютно прав, че „страхът и дребните игрички на партиите са безотговорност и за подобни хора няма място в политиката".

„Съзнаваме цялата си отговорност. Който го е страх от мечки, не ходи в гората", подчерта Борисов.

Лидерът на ГЕРБ се обърна и към вторите в парламента - ПП-ДБ.

„Слагаме на масата програмата, приоритетите, приемлив премиер, който ще съобщя утре и правим правителство. Категорично сме решени да го направим, каквото и да ни струва това. Ние не можем повече да разделяме партиите в парламента. Всички те са излъчени от българския народ и ще се съобразим с това. Нямаме изисквания към личностите в този кабинет. Няма значение дали са експерти, или партийни фигури, ще гледаме само дали си вършат работата", обясни Борисов.

„Имената на министрите ще поделим с тези, които се съгласят да носят споделена отговорност с нас. Гарантирам, че ще влезем и в еврозоната, и в Шенген, ако сме заедно с програмно правителство", заяви лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов народът ще оцени тези, които поемат отговорност и сложат интересите на партията на заден план.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    8
    Споко
    Ке ви го натресат здраво.
  • -1
    7
    Аве
    Кво става тука, всите комунета и пепета се издрайфали и изпо*рали. Немой така ве, по-спокойно.
  • 5
    6
    ptica
    Буда съвсем е откачил, вече бълнува с отворени очи.
  • 4
    5
    Анонимен
    Правителство от кутийки с премиер. Честито!
  • 12
    4
    А, ве,
    Бойче, ти отдавна си бита карта, гледан филм, чукана курва! Нищо ново, освен крадливите ти кунки! Ай, мерси!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари