Кирил Петков: Не мога да се съглася нито с поведението на Борисов, нито на президента

0
Никога не трябва да направим сделка с Борисов, Доган, Митрофанова и Трифонов
Никога не трябва да направим сделка с Борисов, Доган, Митрофанова и Трифонов Видео: БНТ

Аз ще спазя обещанието си решението за РСМ да бъде взето от Народното събрание

Премиерът Кирил Петков с критики към президента Румен Радев и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов относно Северна Македония.

Борисов излезе - тупа се по гърдите, че това е отговорното решение. Браво! В следващия момент блокира комисията в парламента. В този казус има доста сложни неща. Не е просто „да”, „не” за Македония. Борисов отпред излиза с говорене, отзад блокира процеса”, отбеляза той, цитиран от Нова телевизия.

Петков припомни, че е обещал, че решението за РСМ ще бъде взето от Народното събрание. „Това обещание е към българския народ и аз ще си го спазя. ПП ще има отговорна роля в парламента по тази тема. Не могат да ме накарат през хватки да прехвърлят решението към мен”, заяви още министър-председателят.

Относно изказванията на държавния глава по темата, той каза: „Не одобрявам това, което направи президентът. Той не може да се упражнява в реторика в последните няколко дни, а да не иска да свика КСНС”, категоричен е премиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    1
    123
    Купих на детето лап топ навремето и то за 3,4 г. научи доста читав английски. Само, от игрите и тъпите чатове там. В момента в който чух ужасяващия английски на този мошеник, който е учил в ХАРВАРД, около него само това се е говорило... та той е много по-зле от детето. Този е пълен, долен мошеник. Какви Митрофанови ти се привиждат бе лъжец ? Оправдаваш си провала с другите, без сам да се погледнеш отстрани. Мошеник !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари