Мария Габриел е кандидатът на ГЕРБ-СДС за премиер

1
ГЕРБ предлагат премиер, но не и министри
ГЕРБ предлагат премиер, но не и министри Снимка: Пресслужба на Европейската комисия

ГЕРБ предлагат премиер, но не и министри

Мария Габриел е предложението на ГЕРБ-СДС за премиер. Това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от парламентарната трибуна, предаде Агенция "Фокус".

Мария Иванова Габриел е депутат в Европейския парламент от групата на ЕНП от 2009 г. до 2017 г. От 7 юли 2017 г. до 1 декември 2019 г. е еврокомисар за цифровата икономика и общество в Комисията "Юнкер".

В края на 2019-а става еврокомисар за иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта в Комисията "Фон дер Лайен".

ГЕРБ ще предложат премиер, но не и министри. Те ще са въпрос на договаряне с партиите, които ще ги подкрепят. Първата оферта на ГЕРБ е към ПП-ДБ. Втората - към всички останали партии в парламента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    12
    Голям успех
    Русе, определян преди време за най-европейския град, сега "гордо" може да се самоопредели като град на късоп@шковците. Браво, успехът е голям, пардон, падението е голямо!
  • 1
    11
    До 7
    Аз искам руснаци да ни управляват. Манифестации, лозунги , знаменца и после бира на корем. Жизнь !
  • 1
    10
    Берекет
    Аве, късоп&шковци се нароили в Русе! Голям берекет! Да ти имам късоп&шковския град. Смях до скъсване!
  • 3
    9
    До 2
    Според мен по-правилно е да се ползва ПРОСТАКЕСА , а не ПРОСТАКЕЛА !
  • 13
    8
    абсурдно е
    човек без опит, който живее в чужбина повече от 10 години и се е откъснал от родната действителност, да се вярва че може да реши натрупалите се проблеми. Освен това е доста опасно , че именно нейният съпруг отговаря за външнополитическите теми на Балканите. Каква ли клопка готвят на народа ни
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари