Нургюл Салимова: Доволна съм! Благодаря на всички, които ме подкрепяха

2
Дадох всичко от себе си, както и хората, с които работих по време и преди турнира
Дадох всичко от себе си, както и хората, с които работих по време и преди турнира Снимка: Instagram

Дадох всичко от себе си, както и хората, с които работих по време и преди турнира

20-годишната българка загуби с 1/2 на 1 1/2 точки в тайбрека на финала срещу рускинята Александра Горячкина. Преди това в класическите партии двете направиха две ремита и така световната № 3 успя да грабне титлата за сметка на нашето момиче.

Няколко дни по-късно Нургюл Салимова направи и първото си официално изявление след края на турнира в Баку.

“Загубих финалния мач в тайбрек срещу гросмайстор Горячкина, но съм много доволна от цялостното си представяне. Класирах се отлично при жените и покрих втория си норматив за гросмайстор. Дадох всичко от себе си, както и хората, с които работих по време и преди турнира. Големи благодарности на гросмайстор Нижат Абасов. Големи благодарности на гросмайстор Джем Каан Гокеркан”, написа Нургюл в специално в първото си изявление след Световната купа в Баку.

“Благодаря много и на двамата за безусловната подкрепа. Благодаря ти, Джем Каан, че пътува с мен и се погрижи за всичко, за да мога да се концентрирам по-добре. Гордея се, че работя с такива професионалисти. И успех с оставащите мачове, Нижат! Успех!”, изказа благодарностите си Салимова.

“Благодаря на всички, на всеки един от вас, които ме подкрепяха. Оценявам всяко едно съобщение и молитва. Благодаря ви!”, допълни Нургюл Салимова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари