Николай Денков: Проблемът с вноса на украинско зърно е решен

1
Протестът на земеделските производители излиза с искания, които са решени
Протестът на земеделските производители излиза с искания, които са решени Снимка: Facebook

Протестът на земеделските производители излиза с искания, които са решени

Няма да каня зърнопроизводителите, докато не кажат, че са готови за диалог. Това каза премиерът Николай Денков като коментар за стартиралия им протест. Той посочи, че досега е отправил покани за две срещи, но те не са се отзовали.

Протестът на земеделските производители в момента излиза с искания, които са решени, или с такива, които не могат да бъдат решени, защото се слагат срокове, които няма как бъдат изпълнени. Някои от тях са свързани с нотификации от ЕК и ние няма как да ги прескочим, трябва да се спазят правилата. Това каза премиерът Николай Денков пред журналисти във ВМА.

"През цялото време е имало диалог с производителите", коментира премиерът. "Има разнородни интереси между животновъди, зърнопроизводители", посочи още той.

Премиерът посети Военномедицинската академия, за да разгледа химико-токсикологичната лаборатория във ВМА. Лабораторията е водеща за страната в областта на съдебно-токсикологичната експертиза, осигуряваща изследванията за употреба на алкохол и наркотични вещества. Денков отбеляза, че един от проблемите с войната по пътищата е бавното излизане на експертизите за алкохол и наркотици. Затова търсим решение, каза той.

Идеята да се правят нови лаборатории, е грешна, фокусът трябва да е върху оборудването на съществуващите лаборатории, коментира премиерът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    До 4
    Това абревиатурата на вашата фамилия ли е??
  • 3
    4
    ППДБ
    ПриродноПростоватиДеБили
  • 3
    3
    До 1
    Какво предлагаш,да дойде Импексова или Коцето за да няма проблеми ли?
  • 8
    2
    kalibr
    поздрав от зърнопроизводителите за киро лъжеца, асан кокорчев и министър денков с песента пътнико свиден пътнико млад
  • 10
    1
    Драганова
    Проблемът със зърното и изобщо проблемите в държавата ще се решат в момента, в който акад. Денков си подаде оставката и се оттегли като лице на мафията и човек, дръзнал да променя националния ни празник!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари