Мъж блудства с ученичка, докато бил на гости в дома й

1
Младият мъж се възползвал от отсъствието на родителите на детето
Младият мъж се възползвал от отсъствието на родителите на детето

25-годишен старозагорец е задържан постоянно по досъдебно производство за блудствени действия след жалба, подадена от родителите на 13-годишно момиче.

Вече осъжданият за престъпления от общ характер Калчо И. е бил закопчан с белезници след сигнал от 13 юни, според който мъжът се възползвал от отсъствието на родителите на малолетната и със сила я принудил да извърши действия, целящи задоволяването на половата му възбуда, пише "Монитор".

Гаврата била осъществена на 12 т.м. в дома на жертвата, където наскоро излезлият от килията Калчо гостувал. Докато бащата и майката на момичето пазарували в кварталния супермаркет младият мъж набързо опипал невръстната домакиня и я принудил да изпробва орално „мъжеството“ му. Стъписаната и изплашена от заплахите жертва разказала за случилото се на близките си ден по-късно.

Повдигнатото обвинение се наказва със затвор от 1 до 6 години.

Районен съд - Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че Калчо И. е извършил престъплението и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари