Изверги се разминаха с условни присъди

0
Четирима младежи групово блудствали с 13-годишно момиче
Четирима младежи групово блудствали с 13-годишно момиче

Условни присъди получиха четирима младежи от Асеновград за групово блудство с 13-годишно момиче.

Гаврите се разиграли в мазе на жилищен блок няколко пъти. Един от участниците е 19-годишен, останалите - ученици. Те се признаха за виновни и делото мина по съкратената процедура, затова и наказанията им не са ефективни, пише 24 часа.

Подсъдимите и момичето били съседи в Асеновград. В края на август м.г. пред блока на пострадалата на ул. "Оборище" минал единият от комшиите. Тя му поискала кърпичка и той казал, че ще й даде, ако отиде до колата на чичо му. Там я придърпали на задната седалка. Момичето се съпротивлявало и успяло да се измъкне. На път за дома друго момче я примамило да слезе до избата, за да пушат. Жертвата не искала, но била скубана и завлечена. Тинейджърът се обадил на останалите да слязат в мазето, за да получат ласки. Няколко седмици по-късно историята се повторила, като младежите изнудили жертвата си да ги обслужва със заплаха, че ще пуснат компрометираща снимка във Фейсбук.

Гаврите продължили още два-три пъти. Когато майката на девойката научила, се обадила в полицията. Присъдата може да бъде обжалвана.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари