Затвор за вуйчо и пастрок блудствали с дете навръх Великден

0
Повече от час двамата мъже се гаврили с 13-годишно момиче, докато майката спи
Повече от час двамата мъже се гаврили с 13-годишно момиче, докато майката спи

Вуйчо и пастрок влизат в затвора, след като срещу тях беше повдигнато обвинение за блудство с 13-годишно момиче.

Гаврата с детето се разкрива през пролетта на 2015 година.

По това време доведеният баща на момичето Петър Александров посегнал за първи път на детето, което веднага уведомило майка си за случилото се. Последвал скандал между двамата възрастни, като подсъдимият заплашил съпругата си, от която имали обща дъщеря, да не ходи да се оплаква с полицията, „за да не стане по-лошо“. Поради тази причина жената не посмяла да се обърне към органите на реда, разказва Монитор.

Няколко седмици по-късно обаче Александров решил да утоли сексуалните си страсти, докато гостувал със семейството си на вуйчото на детето - Николай Георгиев, в дупнишкото село Яхиново. След стабилна почерпка навръх Великден, пастрокът и вуйчото замъкнали 13-годишното дете в една от стаите и започнали да се гаврят с него.

Двамата мъже, които имат и други присъди за блудство, били заварени със свалени гащи пред детето. В продължение на повече от час те опипвали невръстното момиченце, а свидетел на случилото се станал гост на празника. Веднага след случая е двамата мъже били задържани, а от вчера вече те са с наложени присъди от Кюстендилския окръжен съд.

Пастрокът Петър Александров е осъден на 8 години затвор при „строг“ режим на изтърпяване, а вуйчото Николай Георгиев влиза също на топло за 4 години в затвора.

Двамата напълно са признали вината си и са сключили споразумение с прокуратурата. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари