Кукер предложи брак на любимата си по време на Сурва

0
30-годишният Димитър Ружински даде пръстен на жената на сърцето си – Габриела от Враца по време на кукерското дефиле за Сурва
30-годишният Димитър Ружински даде пръстен на жената на сърцето си – Габриела от Враца по време на кукерското дефиле за Сурва

Кукер предложи женитба на любимата си пред хилядна публика в Симитли, съобщиха от общината, пише 24 часа.

30-годишният Димитър Ружински даде пръстен на жената на сърцето си – Габриела от Враца по време на кукерското дефиле за Сурва. Димитър е професионален войник. Кукер е откакто се помни. Напоследък винаги е бил в ролята на младоженеца в дефилето за Сурва. Сега, не на шега, Димитър изпълни важната роля от житейския си път – избра си любимата за цял живот. А тя му каза "да".

Предложението за брак навръх Сурва, с което започна годината в Симитли, всички приеха като красиво начало на годината, като добра поличба за общината.

"Честито на младото семейство. Таз година булка, догодина люлка! Такава е заръката още от прадедите ни, наричана по годежи и венчавки и днес. Бъдете здрави Габриела и Димитър. Пазете традицията, отгледайте и възпитайте и децата си в духа на българщината и в любов към родния край", пожелаха от общинската администрация на младото семейство.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари