Незабравимо предложение за брак

0
Неочакван инцидент развали дългопланувания романтичен момент
Неочакван инцидент развали дългопланувания романтичен момент

Потребителите на интернет се шегуват, че това предложение за брак определено ще бъде запомнено от всички и ще бъде предавано от уста на уста.

Мъж много мислел как ще предложи брак на любимата си. Той искал да изглежда възможно най-романтично и съпругата му да си спомня това събитие с нежност и любов.

Младоженецът реши да направи това на кея, преди да тръгне на яхта за романтично пътуване с шампанско. Той искал да направи предложението символично - преди да се качи в лодката, в която вече беше любимата му.

В този момент обаче, когато той задава въпроса, който жената чака, младоженецът толкова се развълнувал, че случайно бута „любовния кораб“. Лодката рязко се дръпва, жената пада и, падайки, успява да ритне младоженеца в лицето. Той пък не успява да остане на краката си и пада във водата, разказва Glas.bg.

Потребителите на интернет изразяват надеждата, че сватбата все пак ще се състои и се шегуват, че това предложение за брак определено няма да бъде забравено - то ще бъде запомнено не само от роднините и приятелите на двойката, но и от непознати хора. И тази история определено ще се предава от уста на уста и видеоклипът ще бъде вирусен за дълго време.

Само в Twitter видеото е събрало над 200 хиляди гледания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари