Какво е посланието на епичното предложение за брак в Русе?

1
Получено ли е заветното "да"?
Получено ли е заветното "да"? Видео: NOVA

Получено ли е заветното "да"?

Видео от поредицата „Разкази с неочакван край”. То беше разпространено в социална мрежа и на него се вижда как мотористи застигат кола, засичат я, издърпват млад мъж от шофьорското място и го хвърлят на земята. Но... не следва агресия. Приятелката на „потърпевшия” излиза от автомобила и се мъчи да го спаси от нападателите. Когато се обръща, вижда младия мъж на колене с пръстен в ръка. Случаят е от Русе.

Сценарият беше толкова стряскащ, защото имам послание към всички млади да се обичат, а агресията на пътя да не съществува”, обясни Виктор Минчев, цитиран от NOVA. Заедно с моториста Мариан Цветанов планират необичайното предложение за брак. „Предпочетох да направя предложението по най-епичния начин”, добавя Виктор.

Момичето, на което е направено предложението, обясни, че първоначално се е стреснало. „Мъжко момиче съм, затова и си позволих евентуално да се сбия в негова защита. Беше едно неописуемо преживяване. На предложението отговорих с „да”, разкри Ралица Неделчева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    18
    мхм
    мн криндж
  • 8
    17
    Баджанак на момчето
    Ще ви кажа само едно. В днешно време за да се запази една връзка и двамата трябва да са грозни! Щото ся както момичето е хубаво, утре някой ще му се ебе много и ще започне да и сваля звездите. И квито са загубени и залюпени жените и тя ще каже оле тоя колко повече ме обича и цени от моя мъж и ще кривне от пътя. А то тоя другия иска си завре оная работа в нея и да пише 1 точка победа.
  • 10
    16
    ТЪЖНО НО ИСТИНА
    Ей така се почва! Днеска се обичат, утре тя: Ти вече не не караш да се чувствам щастлива, намерих си друг!
  • 14
    15
    Добре е позната на Русе
    Мисля, че няма човек в Русе, който да е познава мацката! Добре е позната на много момчета в Русе момичето :) пожелавам и дълъг и съвместен живот с момчето! Явно все по-модерни и по-модерни стават отворените връзки!
  • -8
    14
    Русенка
    Сладури !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари