Кирил Петков: Вече дори и аз се чувствам тъпо

2
Толкова проблеми имаме да решаваме...
Толкова проблеми имаме да решаваме...

Толкова проблеми имаме да решаваме...

„Вчера призовах всеки да си избере кандидат, който си мисли, че е смислен, от друга политическа партия“, заяви в кулоарите на парламента Кирил Петков, съпредседател на „Продължаваме промяната“, предаде Novini.bg

„Трябва да излезем от тези рамки. На хората им писна да слушат“, каза той.

„Толкова проблеми имаме да решаваме... Вече дори и аз се чувствам тъпо“, заяви Петков.

„Аз лично вярвам, че и в ДБ има много достойни хора. Ние подкрепихме Кристиан Вигенин, както видяхте.“, каза съпредседателят на ПП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    colibri
    Петков е добре първо да мисли, а след това да говори.
  • 3
    3
    ...
    а най-тъпо се чувствам, че вместо да се погрижиш за родителите ми и за сънародниците ми се грижиш за усраина и американски интереси. василев няма да го коментирам, прецакан психически хомосексуалист, содомит. Великият Путин безапелационно вярно определи педерастите, като хора с психично отклонение, болни хора. педерастът е болен човек. в него няма здрав разум. вие искате да ви управлява такъв.
  • 8
    2
    Чувствал се тъпо!
    Еми тъп човек – как да се чувства?
  • 8
    1
    русенец
    ама и ние осем месеца се чувствахме тъпо като те гледахме непрекъснато, ама на кого се жалвахме И ние се чувствахме тъпо, когато още по-тъпо ти се оправдаваше как си нарушил Конституцията с невярната си декларация Още по-тъпо се чувствахме, когато се опитваше да ни натресеш Бойко Дамаджанов за главен палач на републиката.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари