ПП и ДБ ще влязат в зала, ако хартиената коалиция оттегли среднощните си безумия

0
От двете партии държат да видят оттеглянето на целия законопроект за Изборния кодекс
От двете партии държат да видят оттеглянето на целия законопроект за Изборния кодекс

От двете партии държат да видят оттеглянето на целия законопроект за Изборния кодекс

"Няма да коментирам чувалите с лъжи, които чухме тази сутрин." Така Кирил Петков от "Продължаваме промяната" отговори на обвиненията на Бойко Борисов за машинното гласуване.

"МС на партия ГЕРБ избра и гласува тези машини - не Мадуро, а Борисов избра тези машини. ЦИК с председател от квотата на ГЕРБ ги избрала", каза Петков, предава БНТ.

"БСП, ГЕРБ и ДПС избраха да отворят Изборния кодекс. Защо имат фиксация на Изборния кодекс? Защото искат реално да направят подмяна на вота на българските граждани, реално да връщат измамите с хартиените бюлетини, да затворят обществения съвет, който ги критикува, искат да превърнат тези машини в прости принтери, да усложнят как българите в чужбина гласуват", каза той.

Заяви, че от ПП и ДБ държат да видят оттеглянето на целия законопроект. "Ако хартиената коалиция, оттегли среднощните си безумия, ние още днес ще влязат в зала и може да стартират този дебат отново", каза Кирил Петков.

Христо Иванов от своя страна заяви, че са готови да водят разговор, ако се изтегли законопроекта, така че да започнат начисто.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    русенец
    Преди ПП да влязат в парламента, той беше един безкраен цирк. Вече е цигания.
  • 2
    2
    Алекс
    ДБ и без това нямат място в парламента. По-добре да не се връщат изобщо.
  • 5
    1
    Мунчо
    Киро, за съжаление трябва да коментираш чувалите с лъжи. Иначе Тиквомир е много креслив и е на път да те надвика.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари