Какви жени харесват мъжете според зодията?

0
Какви жени харесват мъжете според зодията?

Овен

Ако търсите силни усещания и изпепеляваща страст, това е мъжът за вас! Не се заблуждавайте по импулсивния и често избухлив характер! Тези мъже търсят истинската любов, като в приказките. Вярват в нея!

Затова и са привлечени силно от жени, които не се притесняват да показват чувствата си и едновременно с това умеят да поддържат лека недостижимост. Все пак трябва да има тръпка! Овенът е като принцът, който има нужда да преследва и спасява, но винаги уверен, че за любимата му той е единственият. Затова не се правете на интереса и не му давайте поводи за ревност! Това ще се обърне срещу вас.

И добре запомнете нещо много важно. Колкото по-свободен се чувства Овенът с вас, толкова по-силно ще иска да бъдете заедно!

Телец

Телците са интересни и специални мъже. Те са едновременно практични и романтични! Много галантни и внимателни. Но! Само със стилните и женствени дами.

Тези мъже предпочитат жени с маниери и класа. Ако вместо чаша вино, си поръчате бира, която жадно отпивате от бутилката, никога няма да спечелите уважението им. А, именно то е и първата крачка към сърцето им. Много, много рядко те могат да са страстни и с по-грубовати жени, но това е просто сексуално увлечение.

Затова, ако харесвате мъж Телец, подбирайте добре дрехите си, внимавайте с думите и в никакъв случай не му повишавайте тон и не му правете скандали пред хората.

Близнаци

Тези мъже са доста капризни, когато стане дума за любов. Непостоянната им същност не е по силите на всяка жена. Може би и това е причината да ги привличат дами, които са склонни към компромиси. Които няма да държат сметка или да разиграват „женски номерца“, за да стане на тяхното. Мъжът Близнаци се отвращава от подобно поведение.

Друго важно условие е, да умеете да създавате уют и да сте добра домакиня. Това са качества, които ще ви изстрелят на челните места в сърцето на такъв мъж. Не бива да се натрапвате, да обсебвате и да го контролирате. Макар че с последното едва ли изобщо ще успеете.

Така че, бъдете весела, забавна, показвайте, че ви е грижа за него, възхищавайте се на интересната му особа и всичко ще е наред.

Рак

Ракът е недоверчив по природа, затова ще ви трябват време и усилия да ви допусне близо до себе си.

Този мъж предпочита скромни, грижовни и мили момичета. Които вярват в доброто и в истинската любов. Не им шарят очите и не се опитват постоянно да му показват, че са си много добре и без него. Освен това трябва да са и малко домошарки, защото Ракът не е много, много по излизанията и светския живот.

Но най-важното е, че той обича сигурността в чувствата на любимата си. Затова и харесва жени, които не смятат за слабост да повтарят постоянно колко много го обичат. Внимавайте и с безразборното харчене на пари! Ракът не обича разхайтени жени, които не могат да си правят сметката.

Лъв

Лъвовете са решителни, авантюристични и много пленяващи мъже. На тях им се носи славата на плейбои и това е доста близо до истината. С тази разлика, че Лъвът няма да ви дава напразни обещания за брак или сериозна връзка. Той е бил директен и ясен в намеренията си, друг е въпросът дали ви се иска да приемете фактите.

Що се отнася до жените, които харесва, трябва да се направи една граница. Към жените, които иска в леглото си, не е особено придирчив. Красива външност и това е. Но, ако искате да спечелите сърцето му, ще трябва да проявите доста качества.

На първо място той иска разбрана жена. Която го изслушва и най-важното – се вслушва в думите му. Жена, която не го ограничава от светския му живот и която му дава достатъчно лично пространство. И, която му доказва любовта и подкрепата си постоянно.

Дева

Мъжете Дева са отговорни, предани и анализират всичко и всеки. Не си падат особено по сантиментални емоции и сълзливи излияния. Те са способни на много силна и трайна любов, стига обаче да срещнат подходящата жена.

А, тя е на първо място умна и с класа! Девата не търси количество, а качество в любовта. Жената до него не трябва да е някаква си там, която само спи с него или му готви манджи. Той търси приятел! Който да е до него и да го подкрепя. Тя не бива да му дава поводи за ревност или да оспорва мъжествеността му, макар и в яда си. Защото той е горд мъж, който изисква уважение.

Затова не бива да роптаете срещу мрачното му настроение понякога или заради факта, че не ви носи рози всеки ден. Покажете му, че го приемате като достоен и практичен мъж, но същевременно с това му напомняйте, че до него има истинска жена с принципи и достатъчно остър ум.

Везни

Трябва да знаете, че тези мъже са адски магнетични. С поглед, приятна усмивка и точна дума, ще ви накарат да забравите за всичко останало. Те обичат красивите неща и красивите жени. Но не толкова външно, колкото вътрешно красивите!

Мъжете Везни харесват благородни дами, които не познават злобата и грубостта. Може дори да сте леко пълна или не с перфектна визия, това няма значение, ако сте стойностен човек, който да сподели емоциите и възгледите му.

Друго важно условие е да сте с богата обща култура! Защото тези мъже обичат приятните и дълги разговори за любовта, за живота, за политика дори! Ако заедно с това съчетавате и добро възпитание, и изтънчено чувство за хумор, със сигурност ще спечелите сърцето им!

Скорпион

Скорпионите са магнетични мъже, с изградена личност и мнение. Те не обичат някой да им се налага! Запомнете това, защото дори да успеете да го сломите временно, след това те ще ви го върнат жестоко. Но на първо място тези мъже са страстни. И съвсем не само в леглото!

Те обичат загадъчни и интересни жени. Умни, пламенни, с воля и амбиции. Не, че някоя послушна домошарка няма да им е удобна, но не това ги привлича истински. Скорпионите искат съпруга, а не прислужница. Затова, ако сте стабилна мацка, която не се залепва за мъжете и не им мрънка постоянно, със сигурност ще ги привлечете.

Стрелец

Стрелците са весели, забавни и много артистични мъже. Обичат да са в компания, имат верни приятели и не са злопаметни. Понякога са повърхностни в любовните си връзки, но не и, ако са срещнали подходящата жена.

А, тя на първо място е много красива! С чудесен стил, маникюр и аксесоари в тон, със самочувствие и в никакъв случай „лесна“. Не, че последната не биха вкарали в леглото си, но не това е въпросът. Въпросът е, че Стрелците искат да се възхищават на жената до себе си! Тя е най-най и е избрала именно тях.

Затова, подбирайте гардероба си, изглеждайте добре, дръжте се на ниво и бъдете забавна. Така Стрелецът със сигурност ще бъде привлечен от вас.

Козирог

Не си мислете, че това са мрачни и затворени мъже! Те просто общуват само с хората, с които са преценили, че има смисъл да го правят. Много амбициозни, много последователни, много способни.

Те харесват уравновесени жени, които съчетават морал и интелект. И да бъдат с добро потекло! Много важно е и да уважават семейството! Ще трябва да сте търпелива, да изслушвате своя Козирог и да уважавате мнението му. В никакъв случай не се подигравайте на решенията му или на логичните му разсъждения. По този начин много бързо ще го загубите.

Водолей

Много общителни мъже, които ще помогнат на всеки в беда. Те винаги са заобиколени от приятели. Обичат да анализират и, докато не намерят отговори на въпросите си, не се спират пред нищо.

Така че, ако искате да привлечете вниманието им, накарайте ги да искат да ви опознаят. Бъдете различни, загадъчни, дори недостижими. Само така ще накарате Водолея да ви удостои с по-голямо внимание. Имайте предвид, че някои от представителите на тази зодия са вманиачени на тема чистота! Затова гледайте дрехите ви да са изгладени, да ухаят добре и видът ви да е изключително прилежен.

Риби

Мъжете Риби са внимателни и романтични. Много емоционални и имат нужда да споделят тези емоции. Затова ги привличат жени, които са добрички, кротки и любвеобилни. Пред които спокойно могат да излеят и най-съкровените си мисли.

Ако сте момиче без ценности и идеали и което гледа винаги себе си, нямате шанс с мъж Риби. И обратното – в случай, че вярвате в любовта, че сте готови да се раздавате безрезервно, мъжът Риби ще се влюби във вас на секундата.

Друго, което трябва да знаете е, че той не обича „трудната любов“. Затова не се вкарвайте в излишни драми и филми и не се правете на много интересна. Отпуснете се, с този мъж си заслужава да разкриете изцяло душевността си.

Източник: Beu.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!
Етикети

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари