5 качества, с които жените Водолеи пленяват мъжете

0
На кои качества на жените от зодия Водолей се гради неустоимия им чар
На кои качества на жените от зодия Водолей се гради неустоимия им чар

Дамите Водолеи са малко противоречиви личности с малко труден характер, но въпреки това могат да бъдат истински магнит за мъжете, пише Beu.bg.

Ето на кои техни качества се гради неустоимия им чар:

1. Те са независими

Да, мъжете обичат да се чувстват нужни и да помагат, с каквото могат на своята половинка. С тези дами обаче това е малко трудно, защото обичат да се справят сами и точно това привлича мъжете като магнит.

2. Те са непредубедени

Дамите Водолеи не робуват на стереотипи и предразсъдъци. Те виждат нещата такива, каквито са и винаги са на страната на справедливостта. Не ги интересува миналото, защото за тях е важно какво се случва тук и сега.

3. Те са малко инатливи

Или... малко повече. Тук определено важи правилото „укротяване на опърничавата“, а кой мъж не обича малко препятствия по пътя към целта? Наистина е трудно тези дами да бъдат наистина спечелени, но пък си заслужава!

4. С тях винаги е вълнуващо

Едно е сигурно при дамите Водолеи – с тях никога няма да ви е скучно! Тези жени винаги намират вълнуващ и интересен начин да избягат от сивотата на ежедневието и да ви дарят с незабравими мигове.

5. Те са верни

Водолеите са най-лоялните знаци от зодиака без значение дали става въпрос за приятелство или интимна връзка, те оставят верни до последно, е стига да не се издъните, тогава ще си получите, каквото заслужавате...

Можете ли да добавите нещо?

Източник: Beu.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари