Годишен хороскоп на зодия Овен за 2019-та

0
Астролозите съветват Овните да разберат какво наистина искат от живота
Астролозите съветват Овните да разберат какво наистина искат от живота

Какво да очакват представителите на зодия Овен през 2019-та година?

Жена Овен

Дамите от тази зодия може още отсега да планират почивки и пътешествия. Тези без партньор ги очакват замайващи романи, поне така гласи звездната прогноза. Но пък няма гаранция, че ще има силна и дълга връзка. Във всеки случай натрупването на адреналин е гарантирано!

Астролозите съветват да се претеглят плюсовете и минусите и да разберете какво наистина искате да получите от живота. Планетите ще бъдат разположени по такъв начин, че в любовния хороскоп за 2019-а на жената Овен предстоят повече победи, отколкото поражения на интимния фронт. Чарът ви ще бъде толкова силен, че мнозина няма да могат да ви устоят.

Ако получите предложение да се изкачите в кариерата, трябва веднага да се съгласите. Всяка жена Овен е компетентен, адекватен мениджър с трезвен поглед върху живота. В някои случаи може да имате чувството, че близки или колеги ви лъжат, като съветът тук е да се доверявате на интуицията. Силният ви вътрешен глас ще ви предпазва от грешки.

Какво трябва да направи Овенът през 2019 г., за да поддържа здравето си? По правило този зодиакален знак е устойчив на всякакви заболявания, но предпазливостта никога не боли. Според прогнозите на астролозите през второто тримесечие ще бъдете най-уязвими. Ходенето на чист въздух има много добър превантивен ефект.

Мъж Овен

Астролозите дават не само обща картина за цялата година, но също така са готови да разгледат всяка сфера на живота „подробно“. През 2019 г. почти всеки мъж Овен ще почувства по-голямото внимание на противоположния пол. Звездите обещават, че в личния живот на представителите на този огнен знак ще настъпи пълна хармония. Дори и в най-трудните ситуации близките хора ще ви помогнат морално и психологически.

През втората половина на годината семейният Овен може да почувства, че няма достатъчно свобода. Не трябва да вземате прибързани решения и да унищожавате дългогодишни взаимоотношения. Необходимо е да покажете сдържаност, да не се държите грубо с половинката си и след известно време всичко ще се върне в нормалното си състояние. Препоръчва се да обърнете повече внимание на най-малките членове на семейството, те ще се нуждаят от грижи и внимание повече от всякога.

Мъжете от тази зодия се страхуват най-много от рутината и монотонността в ежедневието. Но поне звездната ви прогноза не включва думата скука и в личния ви, и в професионалния ви живот. Планове, стратегии и нови идеи – колегите от службата ще се нуждаят от помощ и подкрепа. Работните задачи ще бъдат трудни, но интересни и изпълними. Основното нещо е да не бъдете мързеливи и да покажете професионализъм, а усилията ще бъдат оценени от ръководството.

Трябва да сте готови за бизнес пътувания. Годината е подходяща и за инвестиции в недвижими имоти, акции или ценни книжа.

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари