Женските зодии, към които мъжете най-бързо губят интерес

3
Астролозите твърдят, че звездите се "месят" дори във връзките
Астролозите твърдят, че звездите се "месят" дори във връзките

Всяка жена е уникална и неподражаема.

Това се отнася не само за външния вид, но и за навиците, характера, позиционирането ѝ в обществото.

Всеки от нас има различни отношения с противоположния пол, пише Актуално. Докато някои са щастливо женени дълго време или завинаги, други преминават от една връзка в друга и, изглежда, не могат да намерят точния човек за ебе си.

Астролозите твърдят, че звездите се "месят" дори във връзките. Днес говорим за три знака от зодиака, които често много бързо се отегчават от мъжете.

1. Водолей

На пръв поглед Водолеят е най-щастливият: около тях винаги се навъртат куп фенове. Те са привлечени от необичайността, уникалността, несходството с другите. Въпреки това, Водолеите често сами разрушават личното си щастие. Проблемът им е любовта.

Любовната им натура разваля връзката в самото начало и за тях е важно да овладеят главната истина: мъжете са ловци! Не е нужно да им показвате цялата си любов на етапа на установяване на връзка. Не се отдавайте на 100 % в самото начало, нека ви поухажва малко!

2. Риби

Рибите са много нежни, романтични и уязвими натури. Това е нещото, което подкупва мъжете и ги унищожава. След като срещне потенциален джентълмен, Рибката прехвърля всичките си грижи върху него. Тя веднага се превръща в безпомощна дама, която не знае как да прави каквото и да е сама. Естествено, дори и най-алтруистичният мъж ще има въпрос: „Как е живяла преди? Ами ако тя просто ме използва?" И можете да го разберете.

Ако мъж стигне до такива заключения, тогава най-вероятно интересът към една дама, без значение колко силен е бил в началото, ще отшуми и ще изчезне. Много е тъжно, но това се случва много често.

3. Стрелец

Стрелецът е ловец по природа и любовта към нея е вид игра. Тя не се занимава сериозно с връзките, често си позволява да си „играе“ с чувствата на мъжа. Адекватният, здравомислещ партньор много бързо разбира мотивите на Стрелеца и бавно се откъсва от такава връзка. Слабите мъже могат да живеят със Стрелец с години и да не забележат очевидното.

Разбира се, Водолей, Риби и Стрелец могат да излязат от този порочен кръг и да изградят здрави взаимоотношения. Основното е осъзнаването на проблема!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Annonimus
    Пълни глупости навсякъде има хора и хора .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари