Асен Василев: "Продължаваме Промяната” не прави крачка назад със срещата с ГЕРБ

0
Той поясни, че са отказвали среща с партията на Борисов за подкрепа на правителство и продължават да отказват
Той поясни, че са отказвали среща с партията на Борисов за подкрепа на правителство и продължават да отказват Снимка: БГНЕС

Той поясни, че са отказвали среща с партията на Борисов за подкрепа на правителство и продължават да отказват

"Продължаваме Промяната” не прави крачка назад със срещата с ГЕРБ. Това коментира в „На фокус с Лора Крумова” по NOVA съпредседателят на партията Асен Василев. Той поясни, че са отказвали среща с партията на Борисов за подкрепа на правителство и продължават да отказват.

Ясно сме заявили, че сме опозиция и ние мандат на ГЕРБ не подкрепяме. Тази среща, доколкото знам, Десислава Атанасова е договорила с Андрей Гюров”, уточни той. Василев усещал, че всеки се опитвал да направи интрига. „Стана ясно, че ГЕРБ нямат мнозинство в този парламент”, каза още съпредседателят на ПП.

По думите му, ако партията на Борисов е имала мнозинство в 48-ия парламент, Росен Желязков е щял да бъде председател на НС и да има правителство. „Като нямат мнозинство, се опитват да замъглят цялата обстановка, за да прикрият тази си слабост”, е неговото мнение. Василев беше категоричен, че отговорът за коалиция с ГЕРБ е „не”.

Според него шансът третият мандат да отиде в „Демократична България” е нулев заради отношението на президента към партията. „Ако отиде - трябва да видим какво ще предложат”, подчерта той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари