Станислав Балабанов: ГЕРБ да спрат пъкления план на Асен Василев

2
Според депутата от ИТН държавата си отива в момента
Според депутата от ИТН държавата си отива в момента Снимка: БГНЕС

Според депутата от ИТН държавата си отива в момента

"България се управлява с лицемерие и лъжи от три коренно различни формации. "Спряхме промяната" - не "Продължаваме промяната". Спойката е финансова, икономическа и е изградена на база страх от закона "Магнитски". Умело използват тезата евроатлантизъм. Държавата си отива в момента. Имаме слаб и некомпетентен финансов министър. Всяко дете ще има да връща по 35 хил. лв. заради глупостите на Асен Василев", заяви депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов пред Bulgaria ON AIR.

Той не вярва, че Делян Добрев е реалният опозиционер в ГЕРБ.

"Имате над 60 човека, с които можете да спрете пъкления план на Асен Василев", обърна се Балабанов с призив към Делян Добрев.

"Същата работа е и г-н Христов. СДС отдавна е придатък на ГЕРБ", отбеляза депутатът от ИТН.

По думите на Балабанов, държавният бюджет върви на дефицит и Асен Василев прави всичко възможно да си го изкара на хартия. "Неговите 3% дефицит са само в неговата глава. Думата "дефицит" не е нещо добро", изтъкна народният представител.

"Тези хора по най-бързия законов и незаконов начин трябва да се махнат от властта. Българските граждани са изключително търпеливи. Надявам се, че това натрупване е стигнало таван и ще избухне. Трябва да сложим край на това. Цялото правителство трябва да подаде оставка", категоричен бе Балабанов.

От ИТН смятат, че вътрешният министър Калин Стоянов трябва да напусне поста си. Балабанов очаква и оставката на министъра на електронното управление Александър Йоловски заради заплахите. От партията ще призоват временните комисии по казусите да са с председатели от опозицията, за да бъдат работещи.

"Видимо правителството не е на "Продължаваме промяната". ГЕРБ имат министри, възможно е ДПС да имат вътрешен министър. Г-н Пеевски защитава г-н Стоянов. ГЕРБ и ДПС видимо имат министри", каза още Балабанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари