Анатоли Станев: Русенци сме свободни и смели хора

0
Областният управител се обръща към жителите на Русе и региона в навечерието на 6-и май
Областният управител се обръща към жителите на Русе и региона в навечерието на 6-и май

Областният управител се обръща към жителите на Русе и региона в навечерието на 6-и май

„Нека разумът и мъдростта ни водят по пътя към това да утвърдим града си като предпочитано място за реализация в личен и професионален план. Русенци сме свободни и смели хора и вярвам, че заедно можем да отстояваме добрите идеи и да защитаваме истинските каузи за достойно бъдеще на идните поколения“, с тези думи областният управител Анатоли Станев се обръща към жителите на Русе и региона в навечерието на 6-и май – Деня на храбростта и празник на Българската армия и на града.

„Град, който има за покровител Свети великомъченик Георги Победоносец, е пример за несломима воля и борбен дух. Във времена на изпитания и трудности трябва да бъдем действително обединени. Нека днес си спомним и за героизма на българските воини, чиято саможертва ни задължава да следваме примера им“, казва още областният управител.

Анатоли Станев ще участва и в организираната от Община Русе тържествена церемония, която ще се проведе утре от 11:30 часа пред Паметника на загиналите в Сръбско-българската война.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Гражданин
    До 3."Който греши ....Бог го наказва"А латинският за твое сведение е отмрял само в твоята духовна слепота.Така че,на теб оставям да се определиш.
  • 4
    4
    Мунчо
    До 2: Много надценяваш Ънътоли. Той е много далеко от латинския. С изключение само на няколко лекарски диагнози.
  • -3
    3
    От пасмината
    Хейтърите взели да учат езици?!Не знам за поздравяващите, но злобарите ще последвате съдбата на отмрелия език, който ползвате… Нищо, че едва ли знаете и двете думи- написани на латински, но който нарича хората пасмина…
  • 0
    2
    Гражданин
    Намерил се кой да ни поздравява."EUM QUI PECCAT… DEUS CASTIGAT".Ще си преведете сами - и ти и Пънчо и останалата пасмина.
  • 8
    1
    Знаещ
    ...и ти си смел и свободен, ама иде време разделно
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари