Алена предрече сваляне на правителството

28
От края на февруари до края на май ще има хаос, безредие, брожения и за съжаление предпоставка за сваляне на правителството
От края на февруари до края на май ще има хаос, безредие, брожения и за съжаление предпоставка за сваляне на правителството

На политическо ниво трябва много да се внимава и да се следи всяка крачка на политиците

По време ретрограден Меркурий изискването е да не се започва нова работа, да не се подписват договори, а ако подписва - да бъде с гратисен период. Да не се купува бяла техника, да не се купуват телефони. Това обясни Алена пред Би Ти Ви.

ретрограден Меркурий ми подариха един телефон, който на третия ден спря да бъде телефон. От тогава много внимавам и не се шегувам с това, което казвам", добави тя.

"На политическо ниво трябва много да се внимава и да се следи всяка крачка на политиците, за да не се налага да патим", заключи Алена.

Относно бъдещето на четворното правителство тя посочи:

“Те положиха клетва на 13 декември. От 22 март започва трудната им година. Преди това продължава наслагването на неподходящи партньорства. Числото 13, за което са се вкопчили тогава, като ден от месеца няма нищо общо с рождената дата на някой човек. От края на февруари до края на май ще има хаос, безредие, брожения и за съжаление предпоставка за сваляне на правителството. Юли ще е месецът. Юли 2020 година започнаха протестите”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    9
    Развигор ебанизер
    Забелязали ли сте ,че статиите на труд са твърдо гербаджийски и пропуткинистки.Дядо и е бил голям човек ама тя е дребна жалка усойница и и пожелавам да и падне метеорит на тъпата кратуна и да я затрие.Да иде при дядо и да я ошамари
  • -6
    8
    Руски насран гъз
    Тая курва е руска подлога и гербаджийка,нищо чудно ,че звездите и говорят.То при такива интереси кое друго да ти говори ,съвестта ли?
  • 2
    7
    Иван222
    Как не се разчекна бре,Светланке Тилковата,самоназвала се Алена? Толкоз години вече минаха,а ти все не знаеш с кой крак къде да стъпиш. Слугиня на невежеството.
  • -3
    6
    RUMYANA BAKARDJIEVA
    Mnogo poznava taz Alena , bey !
  • -3
    5
    Виктор
    Страх лозе пази,дано до не познаеш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари